У соцмережах розгорівся справжній скандал – користувачі Фейсбуку поділилися в групі киян жахливою новиною: прямо зараз в столиці руйнують корпуси заводу "Комуніст", який за радянських часів спеціалізувався на виробництві радіолокаційних комплексів для літаків і вертольотів. А мільйонам українцям він відомий виробництвом котушкового магнітофону "Юпітер", популярного на весь колишній СРСР. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

"Уже майже все поламали, залишилося пару корпусів!"

Шокуючий пост з'явився кілька годин тому у групі "Громада Києва".

"ПРОДОВЖЕННЯ РОЗВАЛУ! Прямо з 8 ранку продовжують в швидких темпах розвалювати і зносити колишній військовий завод КОМУНІСТ після РАДАР, поспішають усі швиденько головне знести, а вивозити сміття потім будуть. Це не шкідники, коли в країні війна, такі цеху зруйнувати !!!! Ну так, нам адже хмарочоси подавай, бабло і т.д. Інше не важливо", – зазначає автор посту киянка Лариса Корнієнко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як відмічає автор, цей корпус є частиною території колишнього військового заводу.

"Уже майже все поламали, залишилося пару корпусів, ну думаю сьогодні доламають. Хоча не вивозять уламки", – повідомляє Лариса Корнієнко.

Порушень – ціла купа

Користувачі Фейсбуку одразу ж відреагували на розміщені світлини. Люди обурені цими подіями.

"Відсутній стенд про проект будівництва..., замовника, виконавця робіт, дозвіл на будівництво, контр. картку на порушення благоустрою територііі...(порушується п/п 15.1.1, 15.3.8, 16.2.1 Правил благоустрою м. Києва), з боку вул. Предславинськоії, 35 (вже непрацюючий відділ кадрів) до початку робіт не облаштовано тимчасову огорожу буд. майданчика, цегла від будівель, що зносяться, потрапляє на тротуар", – підкреслює киянин Володимир Коханевич.

І, як наголошує Володимир Коханевич, це є порушенням вказаних пунктів Правил благоустрою м. Києва, РДА та КМДА.

Жодного повідомлення про цей випадок на офіційних сайтах КМДА та Київради немає. У свою чергу, ми направимо відповідний запит, аби дізнатися подробиці цього інциденту.

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.

Раніше Знай.ua писав, що поки Кличко виділяє мільйони на свята, кияни приймають душ у дірявих автобусах та потопають у смітті: 1551 завалений скаргами.

Також Знай.ua повідомляв, що Кличко запанікував та хоче перенести вибори мера: сплив факт його "напівлегітимності" на посаді голови КМДА.