У Музеї історії Києва 6 травня відкриється фотовиставка "Сильні духом. Мами"

Про це повідомляється на офіційному сайті Міністерства оборони.

"У фотопроекті представлені дванадцять матерів, які втратили своїх синів під час бойових дій на Сході України, але продовжують життя і займають активну громадянську позицію", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що відкриття фотовиставки до "Сильні духом. Мами" напередодні Дня Матері відбудеться 6 травня о 16.00 за адресою: вул. Б. Хмельницького, 7, Музей історії Києва.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Нагадаємо, суботу, 4 травня, в Києві зміниться рух громадського транспорта. Станеться це у зв'язку з проведенням продуктових ярмарків, які на цьому тижні відбудуться лише на одній вулиці.

В цей раз свій маршрут змінити доведеться одному тролейбусу. Та і ці зміни триватимуть всього один день.

Жителі столиці зможуть купити свіжі продукти на вулиці Йорданської, повідомляє офіційний сайт "Київпастрансу".

Нагадаємо, що в Україні з 1 травня 2019 року набули чинності нові правила техогляду. Вони пов'язані з тим, що наша країна приводить своє законодавство у відповідність з актами Європейського Союзу.

І в техогляді змінилося чимало, крім цього з'явився і новий документ, який підтверджує, що ваш автомобіль успішно пройшов технічний огляд.

Ми вирішили розібратися в цьому трохи більше і детальніше, щоб розповісти вам, які нові правила техогляду в Україні, як часто його треба проходити і які передбачені штрафи за використання машини без огляду.

Раніше ми писали, що до Дня Києва залишається всього кілька тижнів, і для багатьох мешканців столиці свято стає другорядним на тлі нагальних комунальних питань. Хтось місяцями позбавлений гарячої води, комусь доводиться за свій рахунок ремонтувати авто, наскочивши у величезну яму, а деякі змушені щодня обходити розриття біля будинку, розміром озеро. Але, як з'ясувалося, у столичної влади і киян абсолютно різні пріоритети.

Як повідомляв раніше Знай.uа, українських водіїв попередили про зміни в травні. Нововведення торкнуться декількох категорій транспорту.

Також портал Знай.uа писав, що уряд планує реформувати громадський транспорт в Україні. Влада обіцяє прибрати з доріг маршрутки і замінити сучасними автобусами.