Починаючи з понеділка, 6 травня у Києві тимчасово обмежать рух пішоходів по мосту на вулиці Саперно-Слобідській, який розташований біля магазину «Леруа Мерлен». Комунальні служби просять у українців з розумінням поставитися до тимчасових труднощів, а також продумувати свій маршрут заздалегідь.

Відновиться пішохідний рух лише через два місяці — у липні, про що повідомила КМДА у своєму коментарі Інформатору. Як стало відомо, це обмеження пов'язане з проведенням ремонтних робіт на мосту. Співробітники комунальної компанії «Київавтодор» планують проводити ремонтні заходи до 7 липня.

Перекриваємий міст

Раніше ми вже писали, що в українській столиці повністю перекрили пішохідний рух по Рибальського мосту, який закрили для автомобілів ще кілька років тому. Кілька днів тому біля нього поставили паркан і табличку з інформацією про майбутні роботи. Також біля мосту постійно чергує охорона, яка перешкоджає проходу на територію сторонніх. Огорожа також перекрила частину тротуару на Набережно-Хрещатицькій вулиці, яка проходить по стороні, де розташований вихід на Рибальський міст. Дозвіл на проведення демонтажу було отримано ще в 2013 році, при цьому на його місці планується облаштувати частину розв'язки нового Подільського мосту. Однак у той час роботи не почалися через призупинення будівництва основного мостового переходу.

Ремонтні роботи

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що туристичний сезон в окупованому Криму в цьому році, схоже, буде ще гіршим, ніж в минулому. Про це свідчать свіжі знімки з Керченського мосту, на якому не видно жодного автомобіля, що прямує на окупований півострів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": будівельники, які працюють на спорудженні залізничної частини Кримського моста, поклали вже 22 кілометри рейок з 38 на незаконно зведеній країною-агресором споруді.

Також "Знай.uа" писав, що в Держагентстві автомобільних доріг України заявили про хакерську атаку на свій сайт. Як повідомляється, в розділі "Новини" опубліковано незвичне повідомлення під заголовком "Я ненавиджу Укравтодор".