У суботу, 4 травня, в Києві зміниться рух громадського транспорта. Станеться це у зв'язку з проведенням продуктових ярмарків, які на цьому тижні відбудуться лише на одній вулиці.

Цього разу свій маршрут змінити доведеться одному тролейбусу. Та і ці зміни триватимуть всього один день.

тролейбус
тролейбус

Мешканці столиці зможуть купити свіжі продукти на вулиці Йорданській, повідомляє офіційний сайт "Київпастрансу".

Рух тролейбуса тимчасово буде здійснено за наступною трасою:

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
  • вулиця Північна – проспект Героїв Сталінграда – вулиця Маршала Тимошенко – станція метро «Мінська» — вулиця Маршала Тимошенко проспект Героїв Сталінграда – проспект Степана Бандери.

Нагадаємо, що в Україні з 1 травня 2019 року набули чинності нові правила техогляду. Вони пов'язані з тим, що наша країна приводить своє законодавство у відповідність з актами Європейського Союзу.

І в техогляді змінилося чимало, крім цього з'явився і новий документ, який підтверджує, що ваш автомобіль успішно пройшов технічний огляд.

Ми вирішили розібратися в цьому трохи більше і детальніше, щоб розповісти вам, які нові правила техогляду в Україні, як часто його треба проходити і які передбачені штрафи за використання машини без огляду.

Техогляд в Україні 2019
Техогляд в Україні 2019

Раніше ми писали, що до Дня Києва залишається всього кілька тижнів, і для багатьох мешканців столиці свято стає другорядним на тлі нагальних комунальних питань. Хтось місяцями позбавлений гарячої води, комусь доводиться за свій рахунок ремонтувати авто, наскочивши у величезну яму, а деякі змушені щодня обходити розриття біля будинку, розміром озеро. Але, як з'ясувалося, у столичної влади і киян абсолютно різні пріоритети.

Як повідомляв раніше Знай.uа, українських водіїв попередили про зміни в травні. Нововведення торкнуться декількох категорій транспорту.

Також портал Знай.uа писав, що уряд планує реформувати громадський транспорт в Україні. Влада обіцяє прибрати з доріг маршрутки і замінити сучасними автобусами.