У Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського пройшов конкурс краси, який анонсували скандальним відео з голими студентками і викликаючими танцями. Складно не погодитися, що це була дуже вдала рекламна кампанія. Однак громадськість різко засудила таку "творчість" дівчат.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання "Обозреватель".

Раніше мережа божеволіла від промо-знімків конкурсу, де дівчата позували в одній білизні у вульгарних позах. Тепер же відбулося і саме "змагання красунь", де учасниці вели себе не менш відверто (зазначимо, деякі з них – неповнолітні). Гарячі фото опубліковано на сторінці Studsovetfmf в Instagram.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Судячи по підписах до фото, конкурс краси відбувся у ніч на 1 травня в одному з нічних клубів Києва. На знімках видно, що студентки танцювали на сцені у відвертій білизні і з предметами, що нагадують БДСМ-атрибутику.

Деякі учасниці позували лежачи прямо на сцені. Також конкурсантками були продемонстровані шпагати і багато інші викликають руху.

Зазначимо, були і традиційні для конкурсів краси дефіле у вечірніх сукнях та інше.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у вівторок, 24 квітня, стало відомо про те, що у Франції переможниця найпрестижнішого конкурсу краси "Міс Франція" Морган Роллан загинула у страшній дорожньо-транспортній пригоді. Про це повідомляє видання Ledaupine.

Трагедія сталася, коли 22-річна дівчина каталася на велосипеді з хлопцем недалеко від міста Вошет в регіоні Луар. Тоді на дорогу раптово виїхав легковий автомобіль. Морган спробувала звернути з дороги, але потрапила під проїжджаючий повз трактор. Уточнюється, що у дівчини зупинилось серце ще до того, як її доставили в лікарню. Медики констатували смерть красуні на місці аварії. Інші учасники інциденту не постраждали.

Нагадаємо, гаряча бабуся з України підкорила світ: "Модель поважного віку".

Як повідомляв Знай.иа Юлія Савічева розкрила сумну правду про розлучення: "Це якийсь жах".

Також Знай.uа писав, бійці ЗСУ показали "забійну писанку" - найнезвичайнішу в Україні: такого ви ще не бачили.