Про водія легковика, який перевищив швидкість і "вмазався" у зупинку громадського транспорту повідомили у прес-службі Патрульної поліції Київської області.

Вчора близько 9–ї години ранку екіпаж білоцерківських патрульних отримав виклик про ДТП. Подія трапилася на 28 км автодороги "Київ-Одеса" в напрямку столиці.

"37-річний водій Mitsubishi Galant не врахував дорожньою ситуацію, не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням скоїв наїзд на зупинку громадського транспорту", - йдться у повідомленні правоохоронців.

Як результат шаленої автотрощі - травмовані люди, понівечене авто та зруйнована споруда. Прикро, що серед травмованих пасажирів, які доставлені до лікувального закладу, перебувала 2-річна дитина.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Правоохоронці нагадують водіям, що сідаючи за кермо ви несете відповідальність не лише за своє життя, а в першу чергу за життя оточуючих! Ігнорування правил дорожнього руху є неприпустимим!

Ще однією із топових проблем українських кермувальників є водіння із ознаками алкогольного сп’яніння. Очевидно, безлад на дорогах закінчиться тоді, коли будуть вилучати автомобілі без права повернення та саджати до в’язниці горе-водіїв. Тоді кожний буде думати, чи варто сідати за кермо після вживання алкоголю.
А штраф в 400$ нікого не лякає. А ще це станеться тоді, коли носії влади не будуть самі цим всім зловживати. Якби більшість з них була ярими борцями із алкоголізмом, а не тими, хто інколи чи навіть не частіше, ніж інколи вживають, ми б вже мали це давно.

Нагадаємо, п'яний водій влаштував "кривавий боулінг" у Києві: сім авто – і повний страйк.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Волинській області сталася жахлива ДТП, яка забрала життя трьох людей, серед яких дитина 2011 року народження.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Волинській області сталася жахлива ДТП, яка забрала життя трьох людей, серед яких дитина 2011 року народження.