Київські комунальники влаштували дивовижний ремонт провулка Чаплигіна. Відповідне відео опублікував Київ оперативний в Facebook.

На кадрах видно, що співробітники комунальних служб вирішили відремонтувати дорогу, яка взагалі непокрита асфальтом. Треба розуміти, що комунальники влаштували ямковий ремонт дороги, на якій ніколи не лежав асфальт.

Прям новыми красками (более темными) засияет сейчас переулок Чаплыгина.

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 26 april 2019

Кияни не стали стримувати емоцій і рознесли вщент роботу комунальників, бо ніде у світі так не стелять асфальт, це гроші на вітер: "Повна безвідповідальність і безкарність. Ще місяць в цьому буде винен Порошенко. А потім все зміниться, і в цьому вже буде Зеленський винен. Але по суті нічого не зміниться, поки люди готові виконувати самі тупі накази начальства", "Ні, ну в принципі могли заради двадцяти приватних будинків у глухому провулку зробити новий автобан з відбійником по центру і освітленням з боків", "Такими кізяками комунальники засипали на перетині вулиць Бальзака та Милославської. Через тиждень ями були такими, як і до "роботи". Через місяць повернуться і знову будуть латати. А кожна ямка - гроші з бюджету", "Хтось заробив на нову квартиру", "по-багатому ".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У відповідь на гнівні коментарі киян, КП ШЕУ Шевченківського району інформує, що за вказаною адресою було проведено роботи по ліквідації аварійної ямковості.

"На жаль, роботи були виконані не якісно. Вартість робіт, у тому числі вартість асфальтобетонну та робота механізмів включно, буде вирахована з заробітної плати начальника дільниці і виконроба. Хочемо підкреслити, що даний випадок - виконання ремонтних робіт з порушенням технології є прикрим винятком. Запевняємо, що будуть вжиті всі заходи задля унеможливлення повторення подібних ситуацій", - йдеться у повідомленні КП ШЕУ Шевченківського району.

Нагадаємо, переповнений автобус вилетів з траси до прірви, багато загиблих і поранених: деталі.