У Києві затримали зловмисників, які викрали чоловіка і більше року утримували його в орендованому будинку, вимагаючи передати їм майно. Про це пише прес-служба Нацполиции.

"У Подільську в управління поліції звернувся 47-річний чоловік та повідомив, що протягом тривалого часу його утримували в будинку проти волі, погрожували пістолетом, били і відібрали документи на квартиру. Врешті-решт йому вдавалося кілька разів втекти, але згодом зловмисники його знаходили", - сказано в повідомленні.

За словами копів, киянин перебував в ув'язненні з лютого минулого року по березень 2019 року. Було встановлено, що перед викраденням потерпілий отримав у спадок квартиру в столиці.

"Поліцейські встановили обставини злочину і місце, звідки викрали чоловіка. Його насильно посадили в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку. Під час санкціонованого обшуку в приватному будинку, де утримували заручника, були виявлені і вилучені мобільні телефони, два пакунки з речовиною рослинного походження зеленого кольору і порошкоподібною речовиною білого кольору, документи, знаряддя для нанесення тілесних ушкоджень: молотки, спеціально оснащені палиці, ножі і бойові патрони", – розповіли в поліції.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Правоохоронці затримали сімейну пару, причетну до злочину. В рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 146 ("Незаконне позбавлення волі або викрадення людини") і ч. 4 ст. 189 ("Вимагання") Кримінального кодексу України, тривають заходи щодо встановлення усіх фігурантів та їх причетність до скоєння аналогічних злочинів. Злочинцям загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Єгипті влада відновила загальнонаціональний надзвичайний стан, його запровадили на 3 місяці.

Раніше Знай.uа повідомляв, столичні поліцейські отримали повідомлення, що на Кільцевій дорозі викрали чоловіки.

Також Знай.uа писав, дівчинку-мауглі знайшли поліцейські в одній з квартир в Москві.