В українській столиці триває масштабна реконструкція Шулявського мосту. У зв'язку з цією подією київська влада тимчасово змінює схему руху громадського транспорту. Відомо, що незручності пов'язані з демонтажем залізобетонних конструкцій на Шулявському мосту. Зміни діятимуть приблизно до 25 квітня.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби "Київпастранс".

Відомо, що тролейбус №5 на період робіт закривається, його трасу розділяють два тимчасових автобусних маршрути. Автобус №5А їздить за маршрутом "вулиця Чорнобильська — вулиця Білицька". Автобус №5Тр курсує по трасі "станція метро "Нивки" — площа Льва Толстого".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нічні тролейбуси №№92н, 93н, 94н на період робіт не їздитимуть по проспекту Перемоги. Транспорт об'їжджатиме свою основну трасу через Лук'янівку, а саме вулиці Чорновола, Січових Стрільців, Іллєнка, Щусєва, Стеценка і повертатися на Нивки через проспект Щербаківського.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві невідомі понівечили лавки і парапети на Оболонській набережній, забруднивши їх солідолом. У замітці йдеться про те, що забрудненням місць для сидіння зайнялися місцеві жителі, яких постійно дошкуляли гучні компанії молодих людей, що збиралися для посиденьок.

"Оболонська набережна. Місцеві жителі вирішили, вимазали лавки і парапети чимось не дуже естетичним на вигляд, щоб там не збиралися галасливі компанії", - йдеться в повідомленні Facebook.

Під фото відразу ж розгорілася суперечка, де користувачі висловили своє обурення і зазначають, що лавки обмазані солідолом.

Нагадаємо, Шулявський міст знищують дистанційним "мегадомкратом": вражаюче відео.

Як повідомляв Знай.uа "За кого голосувати, гарант хр*нов?": Кондратюк жорстко звернувся до "легітимного" Януковича.

Також Знай.uа писав, Шулявський міст остаточно зіпсує життя водіям: у Києві перекриють величезний проспект.