У Києві невідомі спотворили лавки і парапети на Оболонській набережній, забруднивши їх солідолом.

Про це повідомляють ЗМІ.

У дописі йдеться про те, що забрудненням місць для сидіння зайнялись місцеві жителі, який постійно дошкуляли голосні компанії молодих людлей, що збирались для посиденьок.

скріншот

"Оболонська набережна. Місцеві жителі вирішили, вимазали лавки і парапети чимось не дуже естетичним на вигляд, щоб там не збиралися галасливі компанії", - йдеться в повідомленні в Facebook.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Під дописом відразу ж розгорілась суперечка, де користувачі висловили своє обурення і відзначають, щ о лавки обмазані солідолом.

скріншот

Варто нагадати, що Шулявський шляхопровід в Києві вже залишився без першого прольоту. Як стало відомо, демонтаж моста здійснюється за допомогою спеціальної самохідної платформи, яку в українську столицю доставили з Нідерландів.

Значних розмірів техніку вже встигли прозвати "мегадомкратом", при цьому платформа керується дистанційно і обслуговується голландськими фахівцями. Відзначається, що приблизна вага демонтованого прольоту становить близько 400 тонн і він складається з 13 балок.

Нагадаємо, у ніч на неділю, 14 квітня, на Дарницькій площі в Києві зіткнулися два таксі Mazda 3 і Hyundai Elantra, внаслідок чого обидва автомобілі загорілися. Наразі вже відомо, що на місце катастрофи відразу ж прибули рятувальники, які боролись із вогнем близько 20 хвилин.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві в Святошинському районі в ніч з 12 на 13 квітня група невідомих чоловіків напоїла і обікрала відомого журналіста, шеф-редактора програми новин одного з великих телеканалів "Віктора С.".

Також "Знай.ua" писав, що з 13 по 20 квітня в Києві частково обмежать рух транспорту по проспекту Перемоги. Причина криється в тому, що Шулявський шляхопровід будуть демонтувати. Наголошується, що 13-15 квітня частково обмежать рух у напрямку центру, а 16-19 квітня проїзд буде обмежений у напрямку області.

Пальчевський: Зеленський показав зуби в спілкуванні з Порошенком