У Києві в Святошинському районі в ніч з 12 на 13 квітня група невідомих чоловіків напоїла і обікрала відомого журналіста, шеф-редактора програми новин одного з великих телеканалів "Віктора С.".

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на власні джерела у правоохоронних органах.

поліція
поліція

Як заявив потерпілий, напередодні ввечері журналіст вирішив відпочити в компанії двох знайомих, товариші вживали алкогольні напої і пізніше перемістилися для проведення дозвілля в одну з квартир столиці. Тут до них приєдналися ще два учасника вечірки, підсумок якої став сумним для медійника.

Найімовірніше йому підмішали в напій клофелін, після чого він відключився. Скориставшись його безпомічністю, зловмисники викрали його особисті речі - банківські картки, гроші і цінності. А також викрали автомобіль. За даним фактом порушено кримінальну справу з кваліфікацією інциденту як розбій.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто нагадати, що відому українську співачку MARUV по приїзду з Тель-Авіва спіткав неприємний казус. Її пограбували в українському аеропорту Бориспіль, коли співачка поверталася з концерту з Тель-Авіва, де виступала 29 березня. Про це вона розповіла в сторіс на своїй сторінці в Instagram.

Співачка порадила всім ретельно пакувати свій багаж, оскільки його можуть зламати, як це сталося з MARUV. Співачка повідомила, що в багажі нічого не було, проте злодії подумали на біжутерію, що це діаманти, золото і срібло. Все це вони просто витягли з валізи. Недарма у аеропорту є можливість запакувати валізу харчовою плівкою, щоб злодії, яким хочеться вдерти ласий шматок, не змогли цього зробити.

Нагадаємо, під Києвом банда з автоматами обчистила ювелірний магазин: фото, відео.

Як повідомляв Знай.uа Романенко пропісочив "орлів" Авакова: українці підписалися під кожним словом.

Також Знай.uа писав, звіряче вбивство українки в Єгипті: з'явилися шокуючі подробиці, волосся стає дибки.