У Києві стався вибух біля російського посольства у Солом'янському районі.

За повідомленням прес-служби Міністерства внутрішніх справ, причина – вибух високовольтного кабелю. Постраждалих від вибуху немає, на місце прибули профільні служби.

"Поліцейські почали перевірку, а потім отримали інформацію від представників "Київенерго", що в цьому квадраті стався розрив високовольтного кабелю, що належить Південно-Західній залізниці", - передає прес-служба МВС.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто нагадати, що У Херсоні відбулася досить тривожна ситуація. Так, в ході проведення господарських робіт на 4 поверсі адміністративно-навчального корпусу Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ МВС України відбувся розрив газового балона.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

За інформацією журналістів, вибух призвів до руйнування частини приміщень, постраждали більше 10 чоловік. У підсумку після аварії з балонному утворився пожежа. Однак, варто зазначити, що за такою легендою провели навчання: "Взаємодія служб екстреного реагування в умовах проведення рятувальної операції при НС з великою кількістю постраждалих".

Ще ми писали, що У четвер, 11 квітня, стало відомо про масштабну пожежу в Москві - спалахнув храм Христа Спасителя.

У повідомленні говориться, що поруч з церквою спалахнули господарські побутівки. Загоряння ліквідовано о 6:40 за московським часом. Його площа склала 80 квадратних метрів.

Інформації про постраждалих не надходило, ніхто не звернувся за медичною допомогою.

Імовірно, причиною пожежі стало коротке замикання тимчасової електромережі, яка забезпечує живлення побутівок.

Нагадаємо, Жахлива пожежу у Харкові незабаром перекинеться на житлові райони

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Центр Харкова перетворився на пекло

Також "Знай.ua" писав про те, що Невідомі замінували два ТРЦ у Хмельницькому