У неділю, 31 березня, в Києві розгорілася сильна пожежа. Про це повідомили в Telegram-каналі ХК.

У столиці сталася пожежа в одному з приватних будинків на вулиці Мальовничій. Вогонь повністю заполонив двоповерховий будинок, пожежники всіма силами намагаються перемогти полум'я.

Очевидці шоковані і сподіваються, що вогонь не перекинеться на інші будинки і споруди.

На даний момент з'ясовуються всі подробиці пожежі.

Популярні новини зараз
Експерти назвали жіночий предмет, який брудніший навіть за унітаз: ви ніколи їх не чистите Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Києві чоловік підпалив двері квартири своєї колишньої дружини, коли в будинку перебувала вона, її мати і десятирічний син.

Про це повідомляє прес-служба Департаменту патрульної поліції.

Зараз вже відомо, що підпал стався в будинку по вулиці Сержа Лифаря, частина підпаленого приміщення, двері сусідньої квартири і коридор вигоріли до тла.

Варто відзначити, що відразу ж після виклику рятувальники за лічені хвилини прибули на місце пожежі. При цьому вони відразу ж почали евакуювати 7,8 і 9 поверхи, однак задимление було надзвичайно сильним. Дітей з приміщення поліцейські виносили на руках.

Нагадаємоу Києві вогонь поглинув будівлю з десятком дітей всередині.

Як повідомляв Знай. ua, полум'я пожирає найбільший стадіон столиці, чорний дим оповив арену.

Знай. ua писав, що на державній фабриці разом з робітниками вибухнув цех.