Пізно ввечері 29 березня у Києві сталася моторошна ДТП, внаслідок якої загинула людина.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що аварія сталась на Північному мосту у Деснянському районі. Свідки трагедії розповіли, що водій автомобіля Subaru Legacy їхав на величезній швидкості та дуже небезпечно маневрував зі смуги у смугу, створюючи небезпечні ситуації.

Проте у якусь мить водій не впорався з кермуванням, вилетів з дороги та врізався у пішохідний знак та електроопору. Внаслідок удару один пасажир авто загинув на місці, ще одного та водія у важкому стані госпіталізували до медичного закладу.

В жорсткій ДТП в Києві загинула людина, ще двоє госпіталізовано.. Попередньо, водій Subaru не впорався з керуванням та на великій швидкості протаранив електроопору. Тіло загиблого з понівеченої автівки діставали рятувальники ДСНС...

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
Geplaatst door Вартові еспресо op Vrijdag 29 maart 2019

Варто нагадати, що адвокат Дмитро Марцонь, який представляє інтереси родичів загиблих Алли та Анастасії Сокіл, Ніни Кобесової і Наталії Умаєвої, розповів шокуючі новини у справі про аварію.

Він зазначив: "Реагують надзвичайно погано. Це знову змусить їх ходити в суд, переживати все це горе, страждати. Така перспектива нікого не радує". Також адвокат нагадав, що за виплату компенсацій досі ніхто не брався. Адвокати підсудних навіть не зволили звернутися до потерпілих і їх представників.

Марцонь наголосив: "Ніяких виплат не було, ніхто до нас не звертався. Я навіть у адвоката Дронова Сергія Перепелиці питав, чи планують щось виплачувати. Мені відповіли, що, якщо автомобіль продадуть, тоді, може, щось дадуть, але незрозуміло, коли і кому. Ніяких конкретних термінів і пропозицій".

Нагадаємо, спонтанний "реванш" зими в середу 27 березня став причиною страшної автокатастрофи на Бориспільській трасі в Києві. За короткий проміжок часу врізалися один в одного і злетіли з дороги більше двох десятків автомобілів.

Як повідомляв "Знай.ua", кожен європейський виробник починаючи з 2022 року буде зобов'язаний оснащувати автомобілі інноваційними системами безпеки.

Також "Знай.ua" писав, що народні депутати на численні вимоги українців збирають переглянути закон про покарання водіїв-порушників та призначити більші штрафи за перевезення дітей без автокрісла. Також посилиться покарання за водіння без ременя безпеки.

Вибори президента: вся соціологія - брехня. Дмитро Гордон