У четвер, 28 березня, у Києві на станції метро "Театральна" стався нещасний випадок. Роботу ескалатора довелося призупинити через падіння пасажирки. Передає "УНН" зі слів радника начальника Київського метрополітену Наталії Макогон.

"Була короткочасна зупинка ескалаторів. Тому що пасажирка впала (з ескалатора на станції метро "Театральна" - ред.) їй викликали швидку, зараз за її станом (спостерігають медики - ред.)", - сказала Макогон.

Київське метро
Київське метро

На момент інциденту призупинилася робота одного ескалатора, після цього всі ескалатори почали працювати у звичайному режимі.

Раніше повідомлялося, що 6 і 7 квітня у столиці на кількох вулицях заборонять рух транспорту в рамках проведення 9-го Київського міжнародного напівмарафону, про що повідомляє сайт Київської адміністрації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За причиною монтажу і демонтажу конструкцій з 5:00 6 квітня до 22:00 7 квітня рух транспорту зупинять на Контрактовій площі, вулиці Межигірській (від Контрактової площі до вулиці Спаської), вулиці Григорія Сковороди (від Контрактової площі до вулиці Волоської), а також вулиці Петра Сагайдачного (від Контрактової площі до вулиці Андріївської).

7 квітня з 8:00 до 14:40 перекриють рух за маршрутом перегонів. На 21 км: Контрактова площа – вулиця Петра Сагайдачного – вулиця Ігорівська – вулиця Набережно-Хрещатицька – Набережне шосе – Гаванський міст – вулиця Набережно-Рибальська – Північний міст (реверсивний рух в смузі зустрічного транспорту) – вулиця Труханівська – Парковий міст.

Нагадаємо, у Києві евакуювали торгові центри Gulliver і Skymall через новини про замінування.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Києві в Голосіївському районі стався жахливий інцидент. Так, у житловому будинку на проспекті Науки, 11 вибухнув невідомий предмет, що призвело до загорання квартири.

Також Знай.uа писав, в українській столиці в ніч з 22 на 23 березня стався жахливий інцидент. Відомо, що в результаті жорсткого конфлікту на центральній вулиці Києва почули звуки стрілянини.