У Києві припинять подачу тепла, коли середня температура повітря досягне +8 градусів протягом трьох судів.

Про це стало зрозуміло зі слів заступника голови КМДА Петра Пантелєєва.

"Щодо закладів соціальної сфери та житлових будинків, ми будемо орієнтуватися на температуру повітря. Після того, як середньодобова температура повітря збільшиться до +8 протягом більше 3 діб, ми будемо завершувати опалювальний сезон", — сказав він.

Також Пантелєєв зазначає, що ОСББ і підприємства можуть самостійно прийняти рішення про припинення подачі тепла. Для цього треба написати у відповідні інстанції.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Варто нагадати, що В Україні одержувачі субсидій дізналися погані новини. Відомо, що тепер держава не збирається компенсувати вартість комунальних послуг з надвисокими показниками споживання.

Міністр соцполітики Андрій Рева заявив, що мова йде в першу чергу про власників старих опалювальних котлів.

"Ви мене вибачте, але 500 кубів в місяць на опалення житла - це" круто". Я думаю, що це пов'язано з якістю котла, це ще радянського типу - АГВ, вони можуть таку цифру надавати. Але сидіти і чекати, що 500 кубів держава буде оплачувати, я б не радив", - заявив Андрій Рева.

Міністр порадив одержувачам субсидій, які мають старі опалювальні котли, скористатися програмою "Енергоефективність" для їх заміни. Раніше в Міністерстві соціальної політики запропонували позбавити субсидій українців, які не мають газових лічильників.

Нагадаємо, Українців змушують платити шалені гроші за зламані лічильники: крутять, навіть коли все вимкнено

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Порошенка заговорили про дешевої комуналці: страждатиме вся країна

Також Знай.ua" писав про те, що Енергетика України вже не буде колишньою: Кабмін схвалив законопроект