У ніч на п'ятницю, 22 березня, у Києві сталась страшна трагедія. У магазині квітів виявили повішеного чоловіка.

Інцидент стався на вулиці Олени Теліги, 17. Про це повідомляє "Інформатор".

Як стало відомом, просто на робочому місці повісився продавець квітів. Чому чоловік звів рахунки з життям і своєму МАФі, наразі не відомо.

продаж квітів

До працівників поліції звернулися рідні про зникнення 28-річного чоловіка, який працював продавцем в цілодобовому квітковому магазині.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

поліція

Коли поліцейські приїхали на роботу до чоловіка, то з'ясували, що МАФ закритий. Коли вони потрапили всередину, то знайшли чоловіка повішеним. Поруч з тілом виявили передсмертну записку, в якій було написано: "Вибачте, що підвів".

Його знайомі розповіли правоохоронцям, що продавець був добрим і чуйним. Незадовго до трагедії він "взяв товар у борг, після чого йому погрожували вбивством, якщо він не поверне потрібну суму".

Також за день до самогубства з уст продавця пролуна фраза: "Завтра я повішуся".

Нагадаємо, 4 березня стало відомо про самогубство соліста The Prodigy Кіта Флінта, якого називають "королем електронного панку".

Як повідомляв портал Знай.ua, в "АТБ" чоловік порізав собі вени після спілкування з охороною. Його запідозрили у крадіжці і викликали окремий загін охорони. Чоловік не витримавши тиску, вирішив покінчити з собою. Він атакував охоронців, а потім порізав собі вени якимось скляним предметом

Також Знай.ua писав про те, що мама семикласника Алла Пономаренко-Кравченко ділиться в соціальній мережі Фейсбук тим, що над її дитиною знущається хлопчик, старший всього на рік. Жінка боїться, що з її дитиною може статися непоправне.

Дивіться: Вибори в Україні та зарплата Коболєва