Кияни стали свідками того, як цигани обікрали іноземця. Чоловік церемонитись з дівчатами не став, а просто виплеснув всю лють у вигляді побиття дівчини. Відповідне відео викладене на сторінці спільноти "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook

Это разборка П̶и̶т̶е̶р̶с̶к̶а̶я̶ между иностранцем и дамами, которые этого иностранца обворовали. Правильно поступил или надо было дождаться полицию?

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 18 maart 2019

Підпис під відео говорить: "Це розбірки між іноземцем та дамами, які цього іноземця обікрали. Правильно вчинив або треба було дочекатися поліцію?"

В коментарях українці люто почали обговорювати подію: "Не правий. Слабенько ху*рить.", "Так повинен робити кожен, в подібній ситуації!", "Реалії життя такі, що з поліції цих циганок відпустять вже через кілька годин, тому чоловік вчинив правильно. Так, зараз це не по закону, але по справедливості. Поки не почне працювати закон", "Наочний приклад як іноземці вирішують свої проблеми, а не ходять обкраденими, і розповідають що правоохоронна система не працює.", Якщо б кожен день їх там били, то вони десять разів би подумали чи займатися такими справами", "Злодій кличе поліцію)))))
Кричала що вагітна (що не факт), а хіба можна вагітним «працювати» на такій небезпечній «роботі»?"

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що циганка почала кликати на допомогу "міліцію" (якої немає з 2015 року) і просити пощади, бо вона вагітна, але і на це знайшлись дотепні коментарі українців:

"Міліція! Міліція!" і її немає з 2015)))", "Іноземець, який зміг", "Ми мріємо, а він діє", "Так подібні панянки по іншому не розуміють"

Не так давно в центрі Києва банда циган також спробувала вкрасти гаманець у чоловіка, але це вчасно присік перехожий, який і врятував чоловіка від крадіжки.

Це відео теж не залишило нікого байдужим і українці стали міркувати про поточний стан справ: "Скажіть будь ласка, яка толерантність повинна бути до цього всього, обманюють, крадуть, бомжують, займаються наркотою, паразити якісь ...", "Та немає ніякої ох*їння циган - вони ж платять мусорам, тому ризики у них мінімальні... можна грабувати у відкриту...", " У них на рожах величезними літерами написано ЦИГАНИ. Як люди цього не бачать і не обходять їх стороною?"

Нагадаємо, що київські школярки влаштували справжню розправу.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що у Києві з'явиться новий мікрорайон в місці, яке всі обожнюють.

Також, портал Знай.ua писав, що киян грабують через електронні квитки.