У неділю, 17 березня, Шулявський шляхопровід став Мостом ганьби. Так, на Google-картах став хтось перейменував його на Шулявський міст - міст ганьби.

Зазначимо, 16 березня в Києві перекрили рух транспорту по Шулявському шляхопроводу - на цьому об'єкті почнеться давно запланований ремонт.

Результатом одного з найбільших інфраструктурних проектів столиці повинно стати спорудження сучасної розв'язки. Поки ж киянам протягом багатьох місяців - мінімум до кінця року - доведеться користуватися об'їзними маршрутами.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше ми писали, що 16 березня, в Києві перекриють рух автотранспорту на скандальному Шулявськом мосту у зв'язку з його реконструкцією, яка обійдеться місту в 1 млрд гривень.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Наголошується, що демонтаж шляхопроводу, який закривають на повну реконструкцію почнеться вже з 17 березня.

Крім того, наголошується, що завершення роботи по будівництву шляхопроводу загальною довжиною 158,7 метрів повинна завершитися вже до кінця 2019 року.

Наголошується, що згідно з проектом будівництва передбачається, будівництво велосипедних доріжок, ліво - і Правоповоротних з'їздів, а також у планах реконструкція підземного пішохідного переходу, благоустрою та озеленення.

"Виконує роботи генпідрядник реконструкції транспортної розв'язки на перетині пр-ту Перемоги по вул. Гетьмана, ТОВ "Північно-Український будівельний альянс". Просимо водіїв з розумінням поставитися до незручностей і звертати увагу на обмежувальні знаки, щоб уникнути можливих ускладнень руху і аварійних ситуацій. Наступним етапом буде ремонт проїзної частини об'їзних доріг, вулиць Нестерова, Цедика, Гарматною і Виборзької ", - розповіли в КМДА.

Нагадаємо, виплив факт ймовірного продажу записів з тисяч столичних відеокамер.

Як повідомляв "Знай.uа" війна за столичні парки триває.

Також "Знай.uа" писав, що під Херсоном повним ходом йде будівництво найбільшого аквапарку України.