Столичний міський голова Віталій Кличко у ніч на 17 березня приїхав на Шулявський міст, щоб особисто переконатися в готовності до початку демонтажу шляхопроводу.

Про свій нічний візит до аварійного об'єкта київський очільник написав на Facebook.

Віталій Кличко - київський мер

"З'їздив вночі на будівельний майданчик біля Шулявського шляхопроводу. Тут все напоготові. Цієї ночі ми починаємо роботи по демонтажу шляхопроводу. А старт будівництва нового мосту плануємо в квітні", - розповів мер міста.

За його словами, під час зведення нового об'єкта повинен бути здійснений величезний обсяг робіт, які планують завершити до кінця поточного року. Крім того, Кличко повідомив, що доведеться знести велику частину одного з цехів заводу "Більшовик", і на цьому місці з'явиться транспортна розв'язка.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шулявський шляхопровід


Нагадаємо, що раніше експерти заявили про те, що реконструкція Шулявського шляхопроводу обійдеться приблизно в мільярд гривень. Ремонтні роботи триватимуть близько півтора років. Також на новому шляхопроводі будуть облаштовані велодоріжки для зручності киян, і Шулявський шляхопровід стане одним з найсучасніших об'єкт Києва.

Зміни у фінансуванні на транспорті об'єкти Києва

Витрати на метро зменшать на 290 млн. Також представники профільного Департаменту повідомили про додаткові виділення коштів на транспортні об'єкти міста, а відбудеться це у 2019 році в результаті розподілу залишків фінансування "митного експерименту".

будівництво метро

А відбудеться це в результаті розподілу залишків фінансування "митного експерименту" і змін у виділенні додаткових коштів спецфонду - Державного фонду регіонального розвитку.

Нагадаємо, 16 березня закрили для руху транспорту Шулявський міст, який наступного місяця почнуть реконструйовувати. Водіям запропонували кілька варіантів нових маршрутів в обхід аварійного мосту.

Як повідомляв портал Знай.ua, столична влада планує до Дня міста, яке Київ традиційно святкує наприкінці травня, відкрити довгоочікуваний пішохідно-велосипедний міст. Відомо, що нова конструкція з'єднає Володимирську гірку та Арку дружби народів.

Знай.uа писав, киян потіснить черговий торговий "гігант": виросте, як гриб, Кличко приголомшив датою.

Дивіться: Що зявиться на місці знесеного Шулявського мосту