Щойно стало відомо про смерть українського журналіста Святослава Секунова, пише Politeka. Він працював редактором стрічки новин в журналі Фокус.

Про його смерть повідомив в суботу, 16 березня, головний редактор видання Євген Гордейчик. Він розкрив обурливі подробиці смерті журналіста.

"Тільки що помер журналіст Фокуса, редактор стрічки новин Святослав Секунов. У нього були проблеми з печінкою і виразка. На цьому тижні підскочила температура до 40,5. Вночі з п'ятниці на суботу йому стало зовсім погано. Викликали швидку. Швидка не захотіла забирати його в лікарню, вкололи щось і сунули мамі папірець – мовляв, підпишіть що ми приїхали і зробили укол. Мама підписала. Потім з'ясувалося, що це була відмова від госпіталізації", - повідомив Гордейчик на своїй сторінці в Facebook.

Святослав Секунов

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Ще вранці мати Секунова звернулася до шеф-редактора видання Михайла Багинського, який таки домігся госпіталізації журналіста. До того часу Святослав уже перебував у важкому стані. Його доправили у 8 лікарню Києва на Оболоні.

У чоловіка були проблеми з печінкою і язва. На цьому тижні підскочила температура до 40,5. Вночі з п’ятниці на суботу йому стало зовсім погано.

"Він вже був без свідомості і його помістили до реанімації з підозрою на внутрішню кровотечу. Але навіть не зробили УЗД – на вихідних у столичній лікарні немає лікаря - узд. Через пару годин Святослав помер від внутрішньої кровотечі", - повідомив Гордейчик.

Святослав Секунов

Він зазначив, що в той час як у столичній лікарні по вихідних немає узд, у сім'ї головлікаря - Анатолія Пілецького - є все. Журналіст дослідив його декларацію про доходи за 2016 рік, згідно якої у лікаря є: "квартира в Києві, будинок в Києві площею 427 кв. м. Є дві земельні ділянки в с. Гореничі і Новосілки під Києвом, – 1,2 і 5 тис. кв. м відповідно. Є Volkswagen Tiguan 2014 року випуску. Ну і невеликий депозит в $12 тис. Дохід пана Пілецький за 2016 рік становив 162,5 тис. грн".

Колега Святослава додав, що постарється зробити все, що в його силах, аби медики, винні в його смерті понесли заслужене покарання. Бо так до людей ставитися не можна!

Нагадаємо, померла Юлія Началова: після страшної хвороби і важкої боротьби.

Як повідомляв "Знай.ua", трагічно загинув зірка культового серіалу: на його творчості виросло ціле покоління

Також "Знай.ua" писав, що народну артистку України терміново госпіталізували.