У поліцію звернулися місцеві жителі із повідомленням про те, що на Русанівському бульварі невідомий з мачете кидається на перехожих

У Києві, на Русанівському бульварі поліція затримала молодого чоловіка, який, за словами очевидців, кидався на перехожих з мачете. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

"Співробітники поліції поспілкувалися зі свідками події та опитали правопорушника. Він - місцевий житель, 1996 року народження. За його словами, даний предмет він знайшов на узбіччі дороги і вирішив залишити собі", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Слідчо-оперативна група вилучила небезпечний предмет і направила на експертизу. Чоловіка затримали і доставили в управління, повідомили в поліції.

Раніше ми писали, що згідно інформації Головного управління Національної поліції в Одеській області, недалеко від траси "Тарутине-Березине", в декількох кілометрах від населеного пункту Березине Тарутинського району біля недіючого заводу були виявлені спотворені останки людського тіла.

За попередніми даними поліції, загиблий – молодий чоловік (25-35 років), при цьому смерть настала близько 10 днів тому. В управлінні повідомили: "Зараз причини загибелі встановлюються. Тіло сильно пошкоджено тваринами".

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, на даний момент ведеться слідство.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Львівську область потрясло страшна ДТП з мікроавтобусом, в результаті якого одна з пасажирок загинула, а ще декілька пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості. За даними правоохоронців, водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter не впорався з керуванням, внаслідок чого транспортний засіб викинуло з дороги, де воно перевернулося.

Нагадаємо, Федеральна служба Безпеки буде розслідувати справу про вбивство екс-глави ДНР Олександра Захарченка.

Як раніше повідомляв Знай.uа головну фігурантку у справі про вбивство Катерини Гандзюк затримали.

Знай.uа писав, вбивство іноземних студенток показували онлайн.