Жахливу знахідку виявили у понеділок, 11 березня вранці. Біля сміттєвих баків будинку за адресою бульвар Тараса Шевченка, 46в двірник виявив бездиханне тіло чоловіка. Труп знаходився у підвалі підсобної прибудови.

Тіло пролежало деякий час і вже встигло покритися трупними плямами. Той випадок, коли ранок починається не з кави...

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Влад Антонов.

Труп виявили близько 6 години ранку у підвалі підсобної прибудови біля смітників. Схоже, що тіло пролежало досить довго і встигло покритися трупними плямами.

Утро начинается не с кофе. В центре Киева возле мусорных баков нашли разлагающийся труп мужчины В понедельник, 11...

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door Влад Антонов op Zondag 10 maart 2019

"На вигляд загиблому близько 40 років. При собі у загиблого не було документів. На місці працював екіпаж патрульної поліції і "швидка". Деталі пригоди встановить слідство", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили правоохоронці, бездиханне тіло знайшов двірник. Труп лежав у підвалі підсобної прибудови, біля сміттєвих баків будинку за адресою бульвар Тараса Шевченка, 46в.

Фахівці зазначили, що тіло сильно виснажене і встигло покритися трупними плямами, що свідчить про те, що труп пролежав у підвалі досить довгий час. При собі у загиблого не було документів. На місці інциденту працював екіпаж патрульної поліції і "швидка". Деталі трагедії встановить слідство.

Нагадаємо, якісь тварини постаралися: під Одесою знайшли понівечений труп, майже неможливо впізнати.

Як повідомляв портал "Знай.uа", масштабна пожежа трапилась на Львівщині: сотні метрів палають пекельним полум`ям. Вогнеборці, що прибули на виклик, визначили, що площа горіння сміття становить близько 1 га. Цілий день пожежники намагалися загасити полум’я, але безрезультатно.
Також портал Знай. ua писав, що під Одесою виявили обгорілий труп іноземця, зниклого два місяці тому. Поліція виявила у загиблого документи співробітника служби безпеки.