Батьки вихованців молодшої групи "Сафарі" Київського дитячого садку №106 оригінально привітали жінок з 8 Березня.

Чоловіки виконали на сцені запальний танець, який викликав в усіх присутніх шок і захоплення одночасно. Як розповів один з учасників шоу Роман Біль виданню "Файне місто", виступ підготували спонтанно. При цьому батькам допомагала тільки одна жінка, вихователька Оксана Лещенко.

Дитячий садок
Дитячий садок

"Жінки, здається, здогадувалися, що ми готуємо сюрприз, тому що ми збиралися на репетицію. Але який саме - здогадатися точно не могли", - каже Роман Біль. - "Діти були в захваті. Правда, не всім татам вийшло виступити, тому склад був скорочений".

Раніше повідомлялося, що відомі представники українського шоу-бізнесу Сергій Притула, Наталя Гоцій і Олена-Крістіна Лебідь розповіли, чому байдужі до Міжнародного жіночого дня.

"Я вважаю, що нам, людям медійним, потрібно перестати популяризувати совкові рудименти", - зазначив Сергій Притула.

Топ-модель і телеведуча Наталя Гоцій розповіла про святкування 8 березня.

"По-перше, я 10 років жила в Нью-Йорку, де не існує свята 8 Березня. А, по-друге, я абсолютно сучасна жінка, без всяких гендерних забобонів. Вважаю, що у нас кожен день має бути святом. І не потрібно малювати на календарі червону вісімку, щоб з'явився привід купити собі квіти. Я мовчу про те, щоб чекати їх від когось. Копніть глибше. 8 Березня - це не просто жіночий день, це день жіночої солідарності. Який був створений, щоб нагадати чоловікам про рівні права. А не щоб змусити їх купити тюльпани і торт. Я емансипована жінка, яка не дотримується радянських традицій. І двох своїх синів до них, до речі, теж не привчаю", - розповіла Гоцій.

Нагадаємо, Комаровський привітав українок з 8 березня в стилі Зеленського.

Раніше Знай.uа повідомляв, відьма розповіла, як стати найкрасивішою і найсексуальнішою 8 березня.

Також Знай.uа писав, українські спортсмени привітали жінок з 8 березня.