Столичний аеропорт "Київ" ім. Сікорського, про мінування якого повідомлялося раніше,відновив свою роботу. Про це йдеться на сторінці компанії " в Facebook.

"Аеропорт „Київ“ відновив роботу в 16:30. Ніяких вибухонебезпечних предметів не було знайдено. Відновлена реєстрація на рейси", - йдеться в повідомленні.

Аеропорт "Київ" відновив роботу о 16:30. Жодних вибухонебезпечних предметів не було знайдено. Поновлена реєстрація на рейси.

Geplaatst door Аеропорт Київ - Kyiv Sikorsky Airport op Woensdag 27 februari 2019

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, на електронну пошту аеропорту інформація про замінування надійшла близько 15:00. На місце події прибули вибухотехніки, кінологи і слідчо-оперативна група, які обстежили будівлю аеропорту і прилеглу територію.

Раніше повідомлялося, що ппрес-служба Національної поліції Харківської області повідомляє про те, що інформація про мінування будівлі Апеляційного суду і станції метро Армійська не підтвердилася.

"НВ" передає, що станція метро, яку трохи не замінували відновила свою роботу в звичайному режимі.

Правоохоронні органи перевірили майже 5 тис. квадратних метрів на території станції і вибухівки не знайшли. Про передбачуваної вибухівку повідомив невідомий.

Небезпечних предметів не було виявлено і під час огляду будівлі Апеляційного суду в Харкові.

Також ми писали, що нещодавно в Одесі стався інцидент, про який повідомили в Департаменті освіти та науки Одеської міської ради. 15 лютого туди надійшло повідомлення про "замінування" дитячого садку №90.

На вулицю Базарну, на якій розташовуюється дошкільний навчально-виховний комплекс, приїхали швидка допомога, працівники ДСНС, вибухотехніки і поліція, і почалася термінова евакуація 79 дітей і 20 дорослих.

Олена Буйневич - директор департаменту освіти заявила, що керівництво міста займалося дитсадком. Також вона зазначила, що в 6 вечора, коли стався інцидент, маленькі діти пережили переляк, так само як і їх батьки, проте їх дуже швидко одягли і вивели з приміщення.

Нагадаємо, українці масово скуповують валюту в мережі: неймовірні цифри.

Як повідомляв портал Знай.uа "ПриватБанк" дав офіційну відповідь на скарги українців, які зіткнулися з раптовим зникненням коштів зі своїх карт.

Раніше Знай.uа писав, як фармацевти наживаються на довірливих українцях.