В Києві співробітники поліцейського підрозділу "Корд" затримали численну бандитську організацію далекобійників-шахраїв, повідомляє Politeka.

За повідомленням прес-служби Національної поліції, в ОЗУ входить більше 15 чоловік. Зловмисники обібрали українських підприємців у різних містах на суму понад 13 мільйонів гривень.

Злочинці заробляли за допомогою незаконного заволодіння майном своїх роботодавців.

Схема махінації виявилася достатньо простою: шахраї шукали замовлення на сайтах для автоперевізників. А коли отримували замовлення, вони отримували товар для перевезення і в результаті зникали з ним.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Реалізовуючи свої злочинні задуми, вони використовували нерозмитнені вантажні автомобілі з підробленими номерними знаками. Щоб не виникало зайвих питань, і підозр – їм підробляли посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів.

Водії-злочинці під видом порядних працівників вводили в оману своїх роботодавців, отримували товар, але до призначеного пункту прибуття він вже не доїжджав.

Найбільшим попитом у злодіїв користувалася побутова техніка, автозапчастини, дитячі товари, тканини, засоби захисту рослин і далі за зменшенням. Задіяні були усі члени ОЗГ, решта - вже займалися реалізацією вкраденого.

Організація діяла близько року і змогла обікрасти підприємців у різних регіонах нашої країни на кругленьку суму.

Після успішного затримання банди далекобійників в Києві які не чинили опору, їм загрожує тюремне ув'язнення терміном до 12 років.

Нагадаємо, повні автобуси озброєних "тітушок" затримали під Одесою: "хотіли похитати трубу". Біля Одеси поліція затримала автобуси з озброєними "тітушками".

Також "Знай.ua" повідомляв про те, що "Педофіли не маніяки, це зазвичай по п'яні відбувається", - депутат закликав не боротися з насильством над дітьми.

Раніше "Знай.ua" інформував про те, що Клімкін заговорив про мир з Росією: у них забрали все. Клімкін сказав, коли можливий мир з Росією.