У Києві сталося прикре нещастя. Відомо, що в Шевченківському районі української столиці обвалився пішохідний міст. Споруда знаходиться на території Інституту педіатрії за адресою вулиця Платона Майбороди, 8.

Проте в даний момент, там залишилися тільки частини колись стабільного і надійного мосту. Очікується, що може статися ще один обвал. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

За інформацією журналістів, конструкцію мосту сильно деформовано. По мосту люди проходили через обрив до будівлі інституту. На перилах мосту знаходяться великі ланцюги, які повісили, мабуть, для виду.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Але неабияк зношені часом опори, бетон і металоконструкції не вимагали особливого великої ваги, щоб у будь-який момент впасти вниз. Так і сталося 19 лютого. За щасливою випадковістю по переправі ніхто не йшов, а тому постраждала лише інфраструктура міста. Через тиждень після обвалу тут нічого не змінилося, а міст закрито. Надовго, а може і назавжди.

Варто нагадати, що новина про те, що перший потяг по залізничній частині побудованого окупантами Керченського мосту пройде 9 грудня 2019 року, змусила жителів анексованого півострова дуже довго сміятися. Популярний блогер Кримський бандерівець опублікував на своїй сторінці Twitter скріншот обговорення на одному з пабліків Євпаторії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що один з жителів анексованої Керчі виклав в мережу відео з мостом і розповів новини про будівництво залізничної його частини. Незважаючи на закінчення будівництва конструкції, російські автомобілісти не поспішають на окупований Кримський півострів, про що говориться в повідомленні в соціальних мережах.

Нагадаємо, плани Путіна в Україні розкрив експерт: вони хворі цим і продовжуватимуть.

Як повідомляв Знай.uа у мережі з'явилося свіже відео напівмертвого Керченського мосту: доживає останні дні.

Знай.uа писав, агітаційний автобус Ляшко замкнувся на центральну вулицю без дозволів та повідомлень: українці обурені.