Національна поліція України викрила та затримала організатора дитячої порностудії в Києві.

Всі заходи зі встановлення особи злочинця, документування зазначеного злочину проводилися в рамках спільних зусиль з колегами з Великобританії.

За результатами досудового розслідування поліцейськими було встановлено та задокументовано злочинну діяльність 51-річного чоловіка. Чоловік прикривався діяльністю професійного фотографа і цим самим підшукував неповнолітніх осіб жіночої статі, для втілення своїх злочинних намірів. Затриманий в різних орендованих фотостудіях столиці організовував, режисирував, приймав участь та проводив фото-, відеозйомки матеріалів порнографічного характеру за участі малолітніх та неповнолітніх дітей. Зловмисник входив в контакт з постраждалими, а згодом в довірчі відносини, через якийсь проміжок часу починав примушувати неповнолітніх до статевих відносин з ним та його 22-річним поплічником. Ввесь відзнятий матеріал він збував через мережу Інтернет до країн Європейського Союзу, Азії та країн Америки, отримуючи в замін грошові кошти.

Під час обшуку поліцейські виявили двох неповнолітніх дівчат, стосовно яких фігурант готувався вчинити розпусні дії та виготовити дитячу порнографію. Також у поліції додали, що за статеві зносини з неповнолітніми та участь їх у “ порнозйомках ” зловмисник виплачував дітям від п’ятисот до півтори тисячі гривень.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

По закінченню перевірки детективами слідчого управління поліції в Полтавській області, було розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

На даний момент чоловік затриманий в порядку зі ст. 208 КПК України. Тривають заходи щодо встановлення осіб малолітніх та неповнолітніх дітей, які піддавалися сексуальному насильству та експлуатації. Також встановлено, що від злочинної діяльності затриманого постраждало п’ять неповнолітніх.

Нагадаємо, раныше "Знай.ua" писав про те як Амстердам вирішив позбутися від головної пам'ятки.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, як у Кривому Розі накрили гніздо розпусти.

Раніше "Знай.ua" інформував про те, куди поділися українські копи.