24 лютого на проспекті Палладіна сталася потрійна ДТП, внаслідок чого дві людини отримали травми.

Передає "Київ Оперативний".

"Аварія за участю відразу трьох автомобілів червоного кольору сталася на проспекті Палладіна. Там водій таксі Uklon на Chevrolet (AA7599HB) на досить великій швидкості в'їхав у Mitsubishi (AA5522AC), а той - Daewoo".

Наголошується, що в ДТП постраждали дві людини, їх оглядають лікарі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Причини ДТП встановлюють.

Варто нагадати, що в українській столиці сталась страшна пожежа. Однокімнатна квартира згоріла дотла. Відомо, що пожежа сталася за адресою Голосіївський проспект, 94. В момент загоряння всередині житла було двоє мешканців. До великого щастя, вони не постраждали, але у вогні загинув їхній домашній друг - декоративна щур. Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

пожежа
пожежа

За інформацією журналістів, займання сталося в кімнаті квартири. При яких обставинах, на даний момент невідомо. Але за словами господині житла, під час її конфлікту з сином, чоловік облив меблі бензином і підпалив.

Не зайвим буде нагадати, що днями під час походу на гору Піп Іван сталася страшна трагедія. Так, в результаті переохолодження загинули 24-річний Роман Беркещук та 60-річний Павло Вінтоняк.

"Двох чоловіків знайшли мертвими від переохолодження – це житель Коломиї, завзятий мандрівник 24-річний Роман Беркещук, і керівник коломийської станції юних техніків 60-річний Павло Вінтоняк", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, У Києві евробляха збила стовп і зупинку, є загиблий: деталі

В українській столиці сталася моторошна аварія. Так, легковик Audi на величезній швидкості врізалася в електроопору, яка стояла на зупинці громадського транспорту. Відомо, що пасажир автомобіля в результаті зіткнення загинув.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", "Ученик" Зайцевої зіграв у кривавий боулінг в центрі міста: жертв розкидало по дорозі

Також Знай.ua" писав про те, що Інсульт на величезній швидкості: у Києві позашляховик протаранив тролейбус