Столичні тролейбуси останнім часом часто стають учасниками різного роду пригод, причому приємними їх назвати не можна. Чого варта тільки недавня яма на одній з вулиць міста, в яку провалився громадський транспорт, та й ДТП з іншими учасниками дорожнього руху також не являються рідкістю.

У Солом'янському районі в Києві сталася аварія за участю тролейбуса №50 та позашляховика Toyota RAV4. Стало відомо, що у водія автомобіля стався повторний інсульт, про що повідомляє Інформатор.

Згідно з інформацією, близько 22:30 в суботу, 23 лютого, чоловік за кермом позашляховика Toyota RAV4 прямував у бік вулиці Вільямса по вулиці Максимовича. В цей час по зустрічній смузі рухався тролейбус №50, який прямував у депо і пасажирів у салоні не було. Під час їзди водію Toyota раптово стало погано, він втратив керування, в результаті чого скоїв зіткнення з тролейбусом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Медики прибули на місце події дуже швидко, після чого прийняли рішення про негайну госпіталізацію водія позашляховика. Згідно з попередніми даними, у нього стався повторний інсульт. В результаті події у автомобіля Toyota розбита права сторона і він вимагає серйозного ремонту. Тролейбус отримав пошкодження передньої частини.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що столичний мер часто балує своїх шанувальників веселими фразами, причому абсолютно про це не підозрює. У недавньому інтерв'ю він похвалився тим, що в реанімації збільшилася смертність і вважав це своїм досягненням.

Як повідомляв портал "Знай.uа": страшна знахідка шокувала киян – неподалік від станції метро Чернігівська знайшли труп жінки. Згідно з наданою інформацією, на тілі були виявлені сліди насильницької смерті, на даний момент правоохоронці встановлюють обставини події.

Також "Знай.uа" писав, що Хрещатик засипало цеглою, в результаті несправності фури, яка з'їхала по сходах і перекинулася. На щастя, на момент інциденту нікого поблизу не було і обійшлося без постраждалих.