У четвер, 21 лютого у столиці побили догхантера Олексія Святогора. Як стало відомо, конфлікт стався біля станції метро – мисливцеві на собак завдали удару по голові важким предметом, від якого він впав. Після цього його ще кілька разів вдарили предметом, зовні схожим на кастет. Також повідомляється, що нападників було двоє.

Згідно з даними, у чоловіка вдавлений перелом лобної кістки і на даний момент він знаходиться в лікарні у важкому стані. З місця роботи догхантера повідомляють, що на нього чекає операція.

Справу Святогора почали розглядати в суді, при цьому на засіданні обвинувачений посміхався і вів себе зухвало. Святогору інкримінують пропаганду жорстокості та вбивство сотні тварин. Сам підсудний стверджує, що вбивав тварин відповідно до закону «Про мисливське господарство та полювання». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років. Догхантер стверджує, що проти домашніх тварин нічого не має, але при цьому категоричний до бродячих.

Варто нагадати, що в червні минулого року 43-річний киянин, який перебував у розшуку, був затриманий за місцем проживання. Він самовільно розправлявся з бродячими псами і після того, як правоохоронці закінчили досудове розслідування, його справу відправили в суд, а самого обвинуваченого випустили під заставу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Святогор зазначив, що йому постійно надходять погрози, а побиття траплялися і до цього. До цього невідомі підклали вибухівку йому в поштову скриньку, але в той раз постраждав його брат.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що начальник одного з відділень пошти заявила про те, що співробітники будуть розмовляти на тій мові, на якій їм зручно.

Як повідомляв портал "Знай.uа": столичні правоохоронці покарали одного з жителів Києва за те, що він розміщував агітаційні матеріали на своєму балконі.

Також "Знай.uа" писав, що СБУ затримала полковника поліції, який спільно з подільниками надавав закриту інформацію колекторським конторам. Встановлено, що злочинною діяльністю чоловік займався тривалий час – ще до виходу на пенсію.