Поліція направила всі сили на пошук неповнолітньої дівчини, пише Politeka. Про це йдеться в інформації, яка була опублікована в Facebook-спільноті "Київ оперативний".

Наголошується, що юна красуня безслідно зникла в одному з районів Києва.

За наявною інформацією, у Києві зникла неповнолітня Джанковская Діана Степанівна 2001 року народження. Відомо, що дівчина пішла з дому і досі не повернулася, а її розшуком зараз займається Голосеевскее управління поліції.

Прикмети для впізнання: на вигляд Діані 17-18 років, зріст 174 сантиметри, вона худорлявої статури і має довге світле волосся.

Крім цього відомо, що в останній день перед своїм зникненням вона була одягнена в зелену куртку, чорні лосини і сірий светр. У поліції також зазначили, що неповнолітня Джанковская Діана зникла на вулиці Стратегічне шосе, яка знаходиться в Голосіївському районі.

Людей, які володіють хоча б якоюсь інформацією щодо місцезнаходження неповнолітньої дівчини, просять звертатися за телефоном 102.

Нагадаємо, нещодавно дівчинка знепритомніла у маршрутці, водій викинув її і поїхав далі. Останнім часом маршрутники все частіше опиняються у центрі скандалу. Нещодавно Тетяна Михайличенко - жителька Дніпра - розповіла у себе на сторінці у Facebook про інцидент, який трапився з її неповнолітньою донькою. Відомо, що дівчинка втратила свідомість, але жодної допомоги їй не надали ні пасажири, ні водій маршрутки. Відомо, що неповнолітня дівчинка їхала автобусом №127.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", на вокзалі Києва пасажир замість поїзда зустрів власну смерть. На столичному вокзалі стався неприємний і навіть трагічний інцидент. Так, на другому поверсі Південного вокзалу помер пасажир. В приміщенні вокзалу чоловік до останніх хвилин життя перебував у нетверезому стані.

Також Знай.ua" писав про те, що у Дніпрі схопили любителів знімати "полуничку". Під час слідства стало відомо, що 35-річний батько та 31-річна мати заробляли на своїй маленькій донечці, якій було всього 6 років.