В українській столиці відбулася вельми цікава ситуація. Так, водій однієї з міських маршруток "ремонтував" важіль передач цеглою. Інцидент вдалося зняти на камеру.

Про це стало відомо завдяки відеозапису в спільноті "Київ Оперативний" в соцмережі Facebook.

Маршрутка
Маршрутка

На відео помітно, як маршрутник цеглою досить сильно б'є по важелю коробки передач, який піддається під ударами. Далі він починає щось прикручувати в його нижній частині.

Там хтось вчора закидав нам, що типу ми "накинули" і цей випадок з маршруткам був одиничний, винятковий і взагалі ми маємо дякувати, що водій вміє ремонтувати ТЗ, а не викинув нас на узбіччі. А як вам це? Водій кам'янюкою забиває важіль перемикання передач. Це норм? Хтось взагалі контролює ці маршрутки? Київ, 20.02.2019, 455 маршрутка Вчорашній ремонт КПП маршрутки: https://kyivoperativ.info/other/smotret-video-390/

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 20 februari 2019

Після цього водій кладе руки на кермо, а автобус починає їхати. Згодом маршрутник знову звертається до послуг цегли, гамселить нею важіль і продовжує рух. Все це відбувається під час перевезення пасажирів. Інцидент зняли в маршрутці №455.

Варто нагадати, що на трасі Київ-Харків сталася страшна аварія. Відомо, що ДТП сталася недалеко від села Пишне у Полтавській області. Відомо, що мікроавтобус їхав у Запоріжжі з польської столиці. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби ГУ Нацполиции. За інформацією копів, водій мікроавтобуса не впорався з керуванням і врізався в металевий відбійник. В результаті аварії маршрутка вилетіла в кювет і перекинулася.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що харківський Окружний адміністративний суд задовольнив заяву активістів Харківського антикорупційного центру про забезпечення позову за тарифами. Вирішили призупинити дію нових тарифів. Рішення набуває чинності з 20 лютого до розгляду позову по суті. Цю інформацію підтвердив член правління ХАЦ Дмитро Булах. У своєму Facebook він написав, що тарифи по 6 гривень трамваям і тролейбусам зупинили. Дмитро пише, що з завтрашнього дня проїзд буде стояти 4 гривні.

Нагадаємо, у Києві водій маршрутки опинився в центрі скандалу: маєте коляску - йдіть пішки.

Як повідомляв Знай.uа у Києві переповнений автобус зніс іномарку: фото з місця аварії.

Знай.uа писав, київський кондуктор зворушив українців: приклад для кожного.