Працівниця кафе у Києві на прохання відвідувача відмовилася вимикати російську музику та заявила, що ненавидить українську. Про це на своїй сторінці у Facebook написав допис офіцер резерву ЗСУ Мирослав Гай.

Чоловік написав, що зайшов у кафе "Сіті" на Хрещатику, там звучала російська музика. Коли змінити репертуар у закладі відмовились, Мирослав Гай покинув кафе.

За словами киянина, опісля він зайшов у сусідній заклад – Sandwich bar FreshLine.

"Знову московська низькопробна попса", – уточнив Мирослав Гай.

Та додав, що запитав працівницю, чи не можна ввімкнути іншу музику. На що отримав шокуючи для себе відповідь:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Це музика з мого телефону, а українську я ненавид…. Я навіть не дослухав".

Якесь нашестя російської музики у Києві. Спочатку зайшов на Хрещатику до кафе Сіті. Хороше кафе. Завжди його любив....

Geplaatst door Myroslav Hai op Maandag 18 februari 2019

Офіцер також зізнався:

"Можливо ця дата, 18 лютого, так на мене болісно впливає. За годину я йтиму з друзями та побратимами місцями, де гинули наші товариші, а ми билися, щоб і ця дівчинка з кафе мала Державу та права".

Також чоловік підкреслив, що "торгівля з окупантом припиниться тоді, коли ми самі свідомо перестанемо вживати його продукцію. Зокрема культурну".

Реакція у мережі не змусила чекати довго. На допис чоловіка відреагувало керівництво закладу. Швидше за все недолугу працівницю вирахують і звільнять.

"Я вибачаюсь за те, що саме у закладі FreshLine Ви зіштовхнулися з проблемою, зазначеною вище. У всіх закладах ми використовуємо власну радіостанцію з якої транслюється музика без слів, що була записана на наше замовлення. Скоріш за все такий випадок, це пряме порушення правил компанії працівником. Хочу детальніше розібратись з цією ситуацію, тому прошу вас вказати адресу закладу “FreshLine”, дату та час події. Також напишіть нам будь ласка Ваш контактний номер телефону, для того, щоб керуючий закладу мав змогу зв’язатись з Вами та особисто вибачитись".

Нагадаємо, секс-скандал у ЗСУ обростає дикими подробицями: "виховував" клізмами.

Як раніше повідомляв Знай.uа, стало відомо, хто очолить Українську греко-католицьку церкву.