17 лютого у столиці пройшов мітинг проти проплачених мітингів, проте людей, які вийшли у центр Києва з транспарантами, ошукали.

Керівник політичних програм та політолог Юрій Романенко написав у себе на сторінці Facebook та виклав фото з мітингу.

Люди стояли з 10 ранку до обіду за 130-150 гривень, які їм пообіцяли організатори мітингу, проте вони так і не дочекались своєї зарплатні. На Контрактову площу вийшло близько тисячі мітингувальників.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Мабуть це правильно. Адже велике лицемірство політиків базується на маленькому лицемірстві таких людей, які потім обирають лицемірних політиків. Отримуємо замкнене коло", - написав у себе на сторінці Юрій Романенко.

Уже не вперше українці виходять на мітинги на підтримку, наприклад, вигаданого кандидата у президенти і обіцяють людям заплатити за нього гроші. У Харкові нещодавно пройшов один із таких мітингів, на який вдалося заманити кілька десятків людей.

Раніше ми писали, що у корпорації "Київавтодор" звернули увагу учасників дорожнього руху на те, що сьогодні вночі у зв’язку із ремонтними роботами обмежать рух транспорту. Об’їжджати потрібно буде естакадну частину Південного мостового переходу.

Про це Київавтодор попередив киян і гостей міста на офіційній сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що Київ давно вже асоціюється з втомленими дорогами і мостами, і люди вже звикли до такого, проте зрідка трапляються події, від яких волосся стає дибки навіть у тих, кого складно чимось здивувати, що і сталося в суботу, 16 лютого, на одній зі столичних доріг.

Як повідомляв портал "Знай.uа": четвер, 14 лютого, в центрі української столиці правоохоронці затримали ворожку Земфіру, яка гіпнотизувала перехожих, а також виманювала у них гроші.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві сталась пожежа у фірмовому магазині Roshen, що знаходиться у Дарницькому районі. Пожежна служба прибула на виклик досить швидко і локалізувала пожежу. З'явилося ще одне відео з місця події.