В київському аеропорту Жуляни були скасовані два рейси через важкі погодні умови. Про це у середу, 13 лютого, повідомила прес-секретар аеропорту Галина Богданенко.

"Вночі через метеоумови було скасовано два рейси: Варшава - Київ авіакомпанії LOT і Київ - Ізмір авіакомпанії Pegasus", - повідомила Галина Богданенко.

Аеропорт Жуляни
Аеропорт Жуляни

Як повідомляють пасажири, через негоду літак рейсу Варшава-Київ не отримав з дозволу на посадку, тому йому довелося повернутися назад до Варшави.
Начальник прес-служби аеропорту "Жуляни" зазначила, що на даний момент аеропорт працює в штатному режимі.

"Рейс з Анкари, який повинен був прибути о 00:55 скасували. Також скасували рейс з Києва до Анкари, який повинен був вилетіти о 01:35 і рейс з Варшави - виліт повинен був відбутися о 06:00", - наголошується в повідомленні аеропорту.

Аеропорт
Аеропорт

Рейс у Барселону і рейс з Шарм-ель-Шейху також затримуються.
Раніше повідомлялося, що компанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) скорочує персонал і затримує виплату зарплат.

Про це в інтерв'ю Liga.net повідомив президент авіакомпанії Юрій Мірошников.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Іноді відбувалися накладки, коли ми ще не отримали від контрагентів за продані квитки, а платежі потрібно було здійснювати. Тоді виникали локальні розриви. Але ніяких масових невиплат і тривалих затримок не було", - уточнив Мірошников.

Він також зазначив, що можливі короткі затримки зарплат в подальшому. Вони можуть відбуватися час від часу до початку сильного "літнього сезону". Мірошников підтвердив інформацію про те, що компанія скоротила частину персоналу.

Він додав, що восени МАУ перевела близько чотирьохсот працівників технічного комплексу МАУ в дочірнє підприємство по технічному обслуговуванню літаків МАУ Технік.

Нагадаємо, вже за кілька місяців у Международном аэропорту "Борисполь" відкриють термінал F.

Раніше Знай.uа повідомляв, через недбалість працівників авіакомпанії Wizzair людям довелося практично ночувати в аеропорту "Жуляни" троє діб.

Також Знай.uа писав, літак з українськими футболістами не зміг приземлитися через туман.