В українській столиці почастішали випадки кишенькових крадіжок. З'явилася інформація, що банда злодіїв орудує в популярній мережі супермаркетів й краде у неуважних киян все, що погано лежить.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ, а також заявам потерпілих.

За інформацією одного з постраждалих, злодії вже кілька днів грабують відвідувачів торговому центрі "Гулівер".

"У п'ятницю (08.02.19) з другом стали жертвами кишенькових злодіїв - у друга вкрали гаманець. Помітили майже відразу. Все відбувалося на території супермаркету Сільпо. Звернулися до охорони, ті сказали дзвонити в поліцію. У поліції сказали "чекати". Поки чекали поліцію, виявилося, що ще мінімум 4 людини опинилися жертвами кишенькових злодіїв тільки за останню годину", - розповів чоловік.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Карманники в #Сільпо уже несколько дней грабят посетителей ТЦ Гулливер. В пятницу (08.02.19) с другом стали жертвами...

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 12 februari 2019

Варто нагадати, що в містечку Глеваха група зловмисників пограбувала шиномонтажку. Відомо, що злочинці зірвали замок і викрали автомобільні шини та обладнання. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби ГУНП в Київській області. Затримали молодиків на місці скоєння чергового злочину оперативники карного розшуку поліції Київщини спільно з працівниками Васильківського відділу поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у вагонах "Укрзалізниці" останнім часом стало небезпечно перевозити цінні вантажі, а гроші – тим паче. Ніхто не підстрахує вас у разі крадіжки, ні провідники, ні поліція. Про це повідомив на сторінці в Facebook Віталій Шведов. На його очах сталася схожа ситуація в потязі сполученням "Хмельницький-Лисичанськ". Саме таким маршрутом найчастіше добираються мешканці Луганщини, тому що інші види перевезень їм просто не по кишені, цей вважався найдешевшим і перевіреним.

Нагадаємо, у Києві обікрали екс-губернатора і депутата: посиденьки в ресторані обійшлися в тисячі доларів.

Як повідомляв Знай.uа Україна поклала кінець змові хакерів: кіберзлочинці обікрали 170 країн.

Знай.uа писав, кремлівські пропагандисти обікрали покійного Задорнова: дружина зробила гучну заяву.