У вівторок, 12 лютого, в Голосіївському районі Києва на вулиці Васильківській, 30 здійснено збройне пограбування.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook "Київ Оперативний".

Відомо, що автомобіль приватного підприємця Nissan заблокували троє невідомих у масках. Грабіжники кілька разів вистрілили в машину бізнесмена і відібрали у нього сумку, в якій знаходилося 40 тисяч доларів.

Зараз на місці злочину працюють правоохоронці. Розшукується чорний універсал BMW з номерами іноземної реєстрації, на якому грабіжники сховалися в невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На вулиці Васильківській, 30, автомобіль #Nissan приватного підприємця було заблоковано трьома невідомими молодиками в...

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 12 februari 2019

Нагадаємо, у Києві затримали 40 осіб, які намагалися штурмувати управління поліції. У них вилучили ножі, газові балончики і пістолет, повідомляє поліція Києва.

Група ідіотів влаштувала бійку з правоохоронцями і намагалася вибити вхідні двері в управлінні. В результаті 40 осіб було затримано, у них вилучили ножі і "наган". Всі ці речі могли завдати шкоди здоров'ю та життю мирних жителів та правоохоронців.

Також молоді люди мали при собі флакончики з зеленкою. Зараз всі вони дають пояснення їхнім діям буде дана правова оцінка.

Правоохоронці зазначають, що на Контрактовій площі сьогодні одночасно проходить кілька мирних акцій, в тому числі зустріч з виборцями одного з кандидатів у президенти.

Раніше "Знай.uа" писав, що озброєні бандити атакували обмінний пункт в Києві: винесли тисячі доларів.

У Києві, на Оболонському проспекті, біля станції метро "Почайна" невідомі озброєні люди вчинили напад на пункт обміну валют. Поліцейські поки не встановили, яку кількість грошей викрали злочинці. Передбачається, що мова йде про суму більше $10 000.

Раніше портал Знай.uа писав, що винахідливі автозлодії придумали хитру схему для пограбування довірливих власників автомобілів. Про це повідомляє прес-служба Київської поліції і закликає автомобілістів бути пильними.