Жінка в стані сильного алкогольного сп'яніння викрала автомобіль і врізалася в електроопору в Києві.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в столиці.

Наразі вже відомо, що невідомий чоловік для того щоб підвезти жінку, проте під час поїздки між ними виникла суперечка, і він відразу ж намагався її висадити, проте жінка відмовилась добровільно покидати салон автомобіля.

Вже коли водій вийшов щоб примусово висадити жінку, вона оперативно перелізла на водійське місце та поїхала. Однак вона не впоралася з керуванням і врізалася в електроопору.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Правопорушницю вже після зіткнення затримали та доставили в одне з управлінь поліції. Відомо, що це - 36-річна киянка, яка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалася.

Разом з тим варто відзначити, що вчені Університету Індіани з'ясували що пиво викликає найсильніше звикання з усіх алкогольних напоїв. Це пов'язано з тим, що пиво діє на організм як найсильніший "дофаміновий стимулятор".

Вчені провели експеримент, в якому брали участь 50 чоловіків різного віку, які вживали різні спиртні напої. Виявилося, що після вживання пива в кров викидається найбільшу кількість дофаміну - нейромедіатора, також відомого як "гормон задоволення".

Регулярні сплески дофаміну викликають у людей залежність - вони починають хотіти те, що змушує організм виробляти якомога більше дофаміну. Таким чином, вживання пива може стати головним чинником розвитку алкоголізму.

Однак пиво - не єдиний алкогольний напій, який швидко викликає звикання. Вчені пояснили: чим більше в алкоголі супутніх хімічних сполук, тим він важче для переробки організмом.

Тому вони з'ясували ряд найшкідливіших і згубних для організму алкогольних продуктів - це, на їхню думку, алкогольні коктейлі з безліччю інгредієнтів, шампанське і лікери.

Крім того варто відзначити, що всі знають про шкоду алкоголю на здоров'я людей. Деякі види спиртних напоїв, можуть бути навіть корисними, звичайно, якщо вживати їх в помірній кількості.

Фахівці назвали 5 видів алкоголю, який дійсно може покращити самопочуття.

На першому місці знаходиться червоне вино. Всі не раз, напевне, чули про корисні властивості цього популярного напою.

Нагадаємо, топ корисних властивостей активованого вугілля.

Як повідомляв "Знай.ua", генетики розповіли, як алкоголь викликає залежність.

Також "Знай.ua" писав, що 15 банок пива врятували чоловіка від сильного алкогольного отруєння.

Патрульні склали 3 адмінматеріали на нетверезого водія, який намагався втекти від інспекторів