Сьогодні, 11 лютого, в Києві стався нещасний випадок.

У Святошинському районі Києва, на величезній автомобільній разв'язці знайшли тіло чоловіка, повідомляє сайт dtp.kiev.ua.

На Індустріальному мосту було виявлене бездиханне тіло молодого чоловіка. Хтось з перехожих викликав патрульну поліцію та бригаду медиків, яка прибула за 6 хвилин. Але за фактом впізнання тіла вони змогли лише констатувати біологічну смерть. Реанімувати чоловіка вже не було ні часу, ні потреби,за словами одного із співробітників служби : "Він вже почав холодшати... і це не як у кіно, все набагато страшніше і сумніше ".

В кишені у молодого чоловіка були виявлені серцеві припарати, що може говорити про те, що він міг втратити свідомість від серцевого нападу і вдаритися об сходинки що негайно призвело до смерті.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Поліція констатувала факт того що чоловік був одягнений пристойно і зовсім не був схожий на безпритульного. Слідів насильства і уколів - не виявлено.

Можливо, якби не людська недбалість чоловік був би й досі живий.

Ми знайшли декілька порад про те як же допомогти людині, якій стало погано на вулиці :

  1. Виклик швидкої допомоги. По телефону чітко сформулюйте привід звернення і назвіть адресу. Запитайте у оточуючих, чи є серед них медики — вони впораються краще.
  2. Якщо ви стали свідком ситуації, коли людина явно хоче вчинити самогубство, швидко телефонуйте до МНС. Там є психологи, які знають, що робити, вони проходили спеціальні курси переживання шокових травм і ситуацій.

  3. Якщо ви стали свідком нападу або бійки в першу чергу телефонуйте за номером 102, переконавшись у власній безпеці. По телефону чітко поясніть, що сталося, щоб черговий правильно відреагував. Вкажіть точне місце: вулицю, будинок, двір, що там є поруч.

Нагадаємо, що "Знай.ua" раніше писав про містичне зникнення 17-річної киянки. Батьки просять відгукнуться якщо хтось бачив або знає де знаходиться їхня дочка.

Раніше "Знай.ua" повідомляв про жахливу аварію, що сталася в Києві. Є постраждалі.

Також "Знай.ua" писав про те, як в Одесі знайшли квартиру забиту трупами. Видовище не для людей зі слабкими нервами.