У Києві злодіїв, які готуються до злочину в Солом'янському районі, зняли на відео.

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, на опублікованих кадрах можна помітити, як двоє хлопців ходять по домівках містян та оглядають двері та замки. У мережі відразу ж припустили, що вони окреслили собі квартири для можливого проникнення.

На видео двое парней, которые ходят по домам в Соломенском районе (за Индустриальным путепроводом) и осматривают двери, замки, делают пометки для себя (какие-то стрелки). Понятное дело для чего - чтобы произвести взлом. Это произошло ночью 09.02.19, время 02.50. После этого, два парня вышли из дома и скрылись в неизвестном направлении. Были на машине. Будьте внимательней!

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 9 februari 2019

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"На відео можна побачити двох хлопців, які ходять по домівках в Солом'янському районі (за Індустріальним шляхопроводом) і оглядають двері, замки, роблять позначки для себе (якісь стрілки). Ясна річ для чого - щоб зробити взлом", - йдеться в підписи до відео.

Разом з тим варто відзначити, що у селі Княжичі Броварського району, 25-річний чоловік за добу здійснив низку злочинів: викрав велосипед; погрожуючи металевою трубою забрав з полиці магазину пляшку горілки і при затриманні його поліцією, ледве не лишив життя свого знайомого.

"Повідомлення по спецлінії 102 поліції Київської області надійшло від 51-річної жінки, її син поранив ножем вітчима і втік у невідомому напрямку. Поліцейські з'ясували, що напередодні 25-річний син повернувся додому напідпитку і приніс з собою велосипед. Чоловік поводився агресивно і чіплявся до вітчима. Схопивши ножа, він наніс ножове поранення в грудну клітку літньому чоловікові і зник", - йдеться в повідомленні.

В ході оперативно-розшукових заходів по встановленню місцезнаходження втікача, поліцейські виявили новий факт вчиненого ним злочину. Працівники місцевого магазину повідомили, що кілька хвилин тому невідомий, погрожуючи металевою трубою, забрав з полиці пляшку горілки і зник у невідомому напрямку.

Чоловіка затримали на одній із вулиць міста Києва. У столиці, де раніше він проживав, чоловік ледве не залишив життя свого знайомого.

Зараз поліцейські з'ясовують мотиви та обставини злочинів та причини агресивної поведінки чоловіка. Триває слідство.

За даними фактами порушено кримінальні провадження за ст. 15 (замах на злочин - ред.) по 1 ч. ст. 115 (умисне вбивство - ред.), ч. 3 ст. 185 (крадіжка - ред.) і ч. 1 ст. 187 (розбій - ред.) Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України, він поміщений в ізолятор тимчасового утримання.

Нагадаємо, у Києві озброєний натовп штурмував відділення поліції.

Як повідомляв "Знай.ua", озброєні бандити атакували обмінний пункт в Києві.

Також "Знай.ua" писав, що у Дніпрі схопили любителів знімати "полуничку".

У столиці квартирні крадії протаранили поліцейський автомобіль