У Києві зникла Подворная Софія Дмитрівна 2001 року народження. Неповнолітня пішла з дому та не повернулася. Дівчина виглядає старше свого віку, на вигляд їй приблизно 18-20 років. Родичі Софії просять допомогти у пошуках зниклої.

Дарницьке управління поліції займається пошуками дівчини. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на прес-службу Нацполіції Києва.

Прикмети Софії: на вигляд 18-20 років, зріст близько 170 сантиметрів, русяве світле волосся, сірі очі.

При наявності інформації про місцезнаходження неповнолітньої, звертайтеся за номером "102".

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

поліція
поліція

Раніше ми писали, що в Запоріжжі безвісти зникла школярка - 14-річна Лілія Нікіфірова, яка навчається в школі №75 у Запоріжжі. Дівчинка пішла з дому гуляти 7 лютого близько 15.10. Зараз про її місцезнаходження нічого невідомо.

Прикмети: зріст близько 1.5 м, короткі темно-русяве волосся, блакитні очі. Про це повідомляє портал "Газета".

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження або стану дівчини, прохання звертатися за телефонами 061 239 74 83, 050 724 09 60 або 102.

Також ми писали, що у Львові на центральному залізничному вокзалі зникла жінка, яка поверталася з роботи в Польщі. Жінку звати Любов Коберник. Відзначається, що жінка родом з міста Черкаси.

Крім того, жінка так і не приїхала додому. Тому родичі намагаються її знайти.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа" з'явилися нові подробиці шокуючого скандалу в Києві між знахабнілим маршрутчика, який змусив жінку, чий син загинув на Донбасі, оплатити проїзд.

"Знай.uа" писав про те, що в Запорізької області пропала дитина. Дестилетний хлопчик відправився погуляти і не повернувся додому, повідомили у відділі комунікації Нацполіції області.

Крім того, як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа",на Березняках у Києві чоловік зумів врятувати дівчинку разом з бабусею, які провалилися під лід. Інцидент стався ввечері в четвер.