В ніч з 8 на 9 лютого в одному з дворів Києва на вулиці Павла Чубинского знайшли бездиханне тіло чоловіка.

Наголошується, що приблизно опівночі тіло чоловіка було виявлено коло лавки під'їзду будинку по вулиці Чубинського, 10. Труп знайшли перехожі і відразу ж викликали медиків

Прибулі лікарі констатували смерть. На тілі померлого не знайдено слідів насильницької смерті, але причина загибелі так і не встановлена.

Як кажуть місцеві жителі, швидше за все, померлий не жив в будинку, біля якого знайшли його тіло. Також зазначається, що він не є бездомним і, судячи з усього, на вигляд йому приблизно 30-35 років.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, На Донеччині знайшли повішеним сироту: не витримав життя в дитячому будинку

У місті Покровськ Донецької області знайшли труп невідомого підлітка. Про це повідомили в прес-службі місцевого відділу Нацполіції.

Тіло було виявлено в ніч на четвер, 7 лютого. За попередніми даними, підліток здійснив суїцид через повішання. Його тіло знайшли на мосту.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У Києві дитина випала з вікна багатоповерхівки: побачене шокувало навіть рятувальників

У місті Бровари під Києвом неповнолітня дитина впала з вікна на будівельному майданчику.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що прибулі на місце медики протягом довгого часу не могли потрапити на територію будівництва. Тому довелося викликати рятувальників, які відкрили ворота.

Також Знай.ua" писав про те, що жахлива пожежа на Дніпропетровщині забрав життя українців: деталі трагедії

На Дніпропетровщині у селищі міського типу Чортомлик, сталася пожежа. Будинок горів менше години, проте є загиблі.

У п'ятницю ввечері, 8 лютого, сталася пожежа. Пожежа почалася в 18:39, а рятувальники його ліквідували о 19:30, проте за цей час загинуло 3 людини.

На сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій пишуть, що вогонь охопив 25 квадратних метрів, а також для того, щоб ліквідувати пожежу, було задіяно 10 співробітників ДСНС.

Нещодавно пожежа сталася в Запорізькій області в приватному будинку. Знайшли загиблими 3 людини – батька і двох дітей. Під час пожежі мати повісилася за будинком.