У п'ятницю, 8 лютого, в Києві на Майдані незалежності затримали і прив'язали до стовпа скотчем чоловіка, який нібито продавав підліткам амфетамін. Про це стало відомо з відео інциденту, яке опубліковане на YouTube-каналі dtp.kiev.ua.

У повідомленні йдеться: "Небайдужі громадяни викликали поліцію, повідомивши, що зловили і б'ють дитину, однак на цій дитині слідів значних травм не виявили".

Варто нагадати, що не так давно генеральний прокурор України Юрій Луценко зарахував до Небесної сотні 18 загиблих міліціонерів, оскільки вони теж є жертвами. Ці слова прозвучали на засіданні комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Зокрема, генпрокурор заявив: "Підкреслюю, мова йде про всі сторони конфлікту, тому що серед Небесної сотні є і 18 загиблих міліціонерів. І ті, і ті - жертви".

Думка Луценка ґрунтується на висновках експертизи, відповідно до якої встановлено прямий зв'язок між вбитими під час подій на Майдані і наказами керівництва силових структур і держави.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що окупований Донецьк загруз в наслідках мінливої погоди в зимову пору року, повній відсутності комунального обслуговування і маразмі путінських окупантів. Місцеві жителі скаржаться на поганий стан доріг, відсутність чистих тротуарів, при цьому люди переконані, що в містах області ситуація ще гірше. Ситуацію посилює нестабільна робота громадського транспорту під час сильних морозів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": колишній український президент Віктор Янукович на прес-конференції, присвяченій засудженню його на тривалий термін поплакався на те, як його обдурили Польща, Франція та Німеччина. Також він відповідав на питання російських пропагандистів з папірця. Крім того, Янукович заявив, що всі роки після 2014 оцінює, як найчорніші в історії нашої країни.

Також "Знай.uа" писав, що вчені підтвердили той факт, що глобальне потепління кардинально змінює планету, що також торкнеться і території України.