44-річна жінка померла в пологовому будинку і тепер її молодшій сестрі Юлії належить займатися похоронами. В установу її госпіталізували з кровотечею, проте врятувати жінку не змогли, про що йдеться в сюжеті ТСН.

За словами вдівця: "У неї все обличчя було синє. Таке враження, як малюють сукубів, знаєте? Це я не знаю, що треба було робити з людиною".

Рідні звинувачують лікарів, які не лікували Олену і ніяких досліджень не проводили, окрім аналізу крові. Сестра померлої обурена: "Вона сказала, що їй зробили тільки аналіз крові. Просто аналіз крові – і все. Там, міряли тиск якось – ні аналіз сечі, ні рентген, ні кардіограму, ні УЗД".

У свою чергу, медики свою провину заперечують і пояснюють, що в Олени не було сильної кровотечі, а тільки підвищений тиск, який вони успішно знизили. Акушер-гінеколог Світлана Савустьянова розповіла: "Доставила карета швидкої допомоги зі скаргами на незначні кров'янисті виділення і невеликий підйом артеріального тиску до 150".

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Також медики додали, що самопочуття Олени було в нормі, внаслідок чого в обстеженні не було необхідності. Аналізи ж, як заявили лікарі, планувалися на наступний день. Савустьянова підкреслила: "У неї серцевий ритм був нормальний, дихання було нормальне, тобто більше вона не вимагала ніяких методів".

Однак на наступний день Олена так і не прокинулася. Медики вважають, що проблема може полягати в серці, однак рідні запевняють, що жінка ніколи не скаржилася на болі в грудях.

Хуторненко каже: "Нехай люди, які не можуть працювати медиками, нехай не працюють. Просто не працюють, займаються якоюсь іншою справою". Співробітники інституту кардіології підтверджують, що в більшості випадків люди з хворим серцем відчувають біль у грудях, однак іноді можливі виключення. Доктор медичних наук Валентин Шумаков розповів: "Бувають випадки, коли ішемічна хвороба розвивається безсимптомно. Тобто болю немає. І людина не знає, що у неї хворе серце".

На даний момент винних у смерті жінки встановлюють правоохоронці. Прес-секретар Святошинського управління поліції Наталія Ярема заявила: "Тіло направили на експертне дослідження. За попереднім висновком, причиною смерті стала ішемічна хвороба серця". Крім того, порушено кримінальну справу за фактом умисного вбивства для більш детального вивчення матеріалів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що 28-річна жителька Умані практично осліпла після невдалої косметичної процедури.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у січні 2019 року українці кинулися до купівлі електрокарів, кількість яких у нашій країні збільшилося більш, ніж в 2 рази.

Також "Знай.uа" писав, що Генконсульство РФ в Харкові закидали яйцями і ємностями з зеленкою під час протесту проти агресії Росії.