У Києві на Борщагівці в одному з магазинів стався вельми сумний інцидент - хлопець спробував очистити прилавки, але йому завадила це зробити продавчиня.

Про це стало відомо завдяки забавному відео, але дуже страшної ситуації, яке опублікували в співтоваристві dtp.kiev.ua.

Так, спробу пограбування зняли камери. Користувачі мережі звернули увагу на те, що інцидент міг мати неприємні наслідки.

"Київ. Спроба крадіжки не вдалася. Один з магазинів "Лесик" в районі Софіївської Борщагівки. Продавчиня молодець", — прокоментували відео в мережі.

Варто нагадати, що інформація про те, що в Дарницькому районі Києва нібито викрали двох дівчат, затягнувши силою в машину, виявилася недостовірною, передає УНН з посиланням на Відділ комунікації Національної поліції Києва.

"Інформація про викрадення дівчат не має свого підтвердження, зараз заявники, які повідомили про це викрадення, пишуть зустрічну заяву, що ні до кого претензій не мають", - сказали в прес-службі.

За словами поліцейських, все почалося з того, що дівчата цілу ніч веселилися в компанії хлопців. Спочатку їх було троє, але потім двоє напідпитку поїхали розважатися, а про третю забули. Тієї здалося, що подруг викрали, і вона звернулася в поліцію. Зараз пише заяву про те, що претензій не має.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 1 лютого, в Києві виявили труп літнього чоловіка. Зараз вже відомо, що мертвий чоловік лежав біля власного гаража, який розташований по вулиці Стефана Таранушенка, що в районі Троєщини. Зазначається, що чоловік знімав гараж для власного автомобіля.

При цьому жителі навколишніх будинків зазначають, що близько 15 години почули гучний постріл і збіглися до ймовірного джерела звуку. Там же вони помітили чоловіка з вогнепальним пораненням в голову. На місце трагедії одразу ж викликали медиків, проте до їх приїзду він вже помер.

Нагадаємо, батько ґвалтував 11-річну доньку на очах у сина.

Як повідомляв Знай.uа підозрюваний у вбивстві Вороненкова загинув від кулі.

Знай.uа писав, підозрюваний у розбещенні неповнолітніх звернувся до українців: назріває щось страшне.