В українській столиці відбулося зухвале пограбування. Так, кишенькові злодії, які спеціалізуються на крадіжках в елітних ресторанах, знову заявили про себе і озолотилися за рахунок неуважного клієнта - депутата Хмельницької обласної ради Івана Гладуняка.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

Так, в елітному ресторані на вулиці Великій Васильківській кишенькові злодії обчистили голову постійної комісії з питань бюджету та фінансів Хмельницького облради Івана Гладуняка, який залишив свої речі без нагляду.

За інформацією журналістів, у депутата вкрали близько $4 000 доларів, документи та банківські картки. Поліція порушила справу за статтею 185 (крадіжка) КК України.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Судячи з декларації за минулий рік, депутат Гладуняк далеко не бідна людина – у нього багато нерухомості в столиці і області, земельні ділянки та свій бізнес, тому навряд чи крадіжка сильно вдарить по добробуту. Раніше Гладуняк був мером міста атомників Нетішина і губернатором Хмельницької області, а також очолював обласну раду.

Варто нагадати, що перша дружина сатирика Михайла Задоронова Велта подала до суду на Перший канал. Вона збирається отримати компенсацію за безкоштовну демонстрацію концертів покійного сатирика. Задорнова оцінила збиток від каналу в 4,5 мільйона рублів. Позов був поданий 22 січня, суд запустив виробництво по цій справі 25 січня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що народного депутата Володимира Курінного, який нещодавно склав присягу у Верховній Раді, пограбували. Зараз вже відомо, що у нардепа крім грошей, банківських карток і травматичного пістолета "Форт" також забрали телефон Nokia 3310, який намагалися знищити вже сотні разів, однак практично всі спроби були марними.

Нагадаємо, під Києвом пограбували нардепа: вкрали незнищенний скарб, соцмережі вибухнули.

Як повідомляв Знай.uа київські "копи" обібрали довірливого туриста до нитки: хотів допомогти, а вийшло, як завжди.

Знай.uа писав, квартиру відомого футболіста обнесли в центрі Києва.