Київські митники виявили підозрілу коробку. Її пересилали з Нідерландів до Харкова. Під час огляду, в упаковці від іграшок виявили 152 грами кокаїну і більше 2 кілограм психотропної речовини "МДМА" (екстазі). Про інцидент повідомили в ГФС Києва.

За попередніми даними, орієнтовна вартість виявленого за цінами "чорного ринку" складає близько 2, 5 мільйона гривень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Порошок кокаїну в пресованому вигляді і "МДМА" у вигляді різнокольорових пігулок намагалися приховати від митного контролю в фольгованому герметичному пакеті. У ході спільних заходів співробітники Управління протидії наркозлочинності Нацполиции і СБУ викрили протиправну діяльність і встановили особу правопорушника. Ним виявився 40-річний уродженець Російської Федерації, який зараз проживає в Харківській області. Співробітники поліції повідомили, що чоловік, використовуючи можливості міжнародних поштових відправлень, організував постачання наркотиків і психотропів в особливо великих розмірах з Нідерландів. Дилер розповсюджував товар в декількох регіонах України. Наразі зловмисника затримали.

Відносно уродженця Росії порушили кримінальну справу за контрабанду наркотиків і психотропних речовин, а також збут наркозасобів. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, російських моряків спіймали на зухвалій контрабанді: у нас із собою було 9 тонн кокаїну. Судно прямувало в Марокко з Південної Америки.

Як повідомляв Знай.uа, українські моряки потрапили в лапи ФСБ: шиють справу.

Сьогодні, 16 травня, російські спецслужби наклали арешт на українське риболовецьке судно ЯМК-0041, затриманий напередодні в Чорному морі.

ФСБ виправдовує відкрито кримінальну виробництво тим, що нібито порушено "заборона на вилов камбали на шельфі".

Також Знай.ua писав, півтора десятка українців заарештували за кордоном. Їх тримають прямо в порту і поки невідомо, коли дозволять повернутися