В українській столиці сталася моторошна аварія. Так на кільцевій дорозі недалеко від "Ашану" пасажирська маршрутка врізалася у фуру. В результаті аварії постраждали сім людей.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, маршрутка №576 "богданчик" їхала у бік проспекту Перемоги. Один з пасажирів розповів, що автомобіль почало "водити". В результаті чого він врізався у припарковану на узбіччі фуру.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Від удару у маршрутки вилетіло лобове скло, а чоловіка, який сидів праворуч від водія затисло між сидіннями. Він не зміг самостійно покинути салон. Рятувальники вирізали постраждалого за допомогою бензорізу. Його госпіталізували з серйозними травмами голови і ніг.

Крім того, в аварії постраждали ще шість пасажирів. Їм надали першу допомогу і також госпіталізували з травмами голови і кінцівок. На щастя, загиблих немає. Водій маршрутки відбувся подряпинами та переляком. Коментувати те, що трапилося, він відмовився, але пасажири стверджували, що він був дуже втомленим і неуважним. А маршрутне таксі перебувало в поганому технічному стані.

А ось у фури трохи пошкоджений задній бампер. Водія вантажного авто на місці не було. Його пошуком займається слідчо-оперативна група, транспорт зареєстровано в Черкасах. За яких обставин сталася ДТП, на даний момент невідомо.

Варто нагадати, що в результаті страшної аварії в Києві біля цирку загинула мама популярної співачки з Одеси Ірини Ебралидзе. Про страшну трагедію повідомила донька загиблої на своїй сторінці в Facebook. Страшна ДТП сталася увечері 31 січня на перехресті біля Національного цирку України. В результаті зіткнення постраждали три людини. Одна з постраждалих - водій Mazda, загинула по дорозі в лікарню.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці затримали винуватця ДТП в центрі Києва, в результаті якого загинула жінка. Варто зазначити, що головною причиною трагедії став виїзд чоловіка на червоний сигнал світлофора, де він зіткнувся з іншим автомобілем, в результаті чого загинула жінка.

Нагадаємо, маршрутка з пасажирами розвалилася на ходу: соцмережі вибухнули обуренням.

Як повідомляв Знай.uа Ольга Богомолець потрапила в ДТП.

Знай.uа писав, чотири роки тому загинув Кузьма Скрябін: добірка унікальних знімків з сім'єю "пророка".