У суботу, 2 лютого, двоє чоловіків представилися співробітниками поліції і викрали двох дівчат. Як стало відомо, напад стався в Дарницькому районі Києва, неподалік від станції метро Осокорки.

Повідомляється, що викрадачі схопили дівчат в машину із застосуванням грубої фізичної сили, після чого відвезли у бік Харківського шосе, про що повідомляє Інформатор.

У повідомленні йдеться, що станом на 6:30 у Києві ввели план "Перехоплення". Правоохоронцями розшукується Hyundai Accent, в салоні якого знаходяться двоє чоловіків і дві дівчини. Передбачається, що викрадачі озброєні. Поліцейські також повідомили прикмети зловмисників: один з псевдополицейских худорлявої статури, середнього зросту, в синій куртці, інший - повний, у темній куртці.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в українській столиці виявили труп пенсіонера. Як стало відомо, тіло знайшли біля гаража, який належав покійному, при цьому він знімав його для зберігання власного автомобіля. Як розповіли мешканці прилеглих будинків, вони почули гучний звук пострілу, після чого прибігли до гаражу, де і побачили чоловіка з вогнепальним пораненням в голову. За версією правоохоронців, пенсіонер міг сам вистрілити собі в голову в той час, коли розбирав зброю для чищення.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в Києві спіймали моторну злодійку, яка промишляла в торговому центрі "Квадрат". Як стало відомо, зловмисниці вдалося поцупити сумку з великою сумою грошей, а також дорогим мобільним телефоном. Фото злочинниці розмістили в інтернеті і підписали: "Одна з дам, яку підозрюють у крадіжці великої суми готівки і iPhone затримана. Вже здала свою подругу. Як там кажуть - "недовго музика грала, недовго фраєр танцював".

Також "Знай.uа" писав, що винуватець аварії в столиці України, в результаті якої загинула жінка, затриманий правоохоронцями. Головною причиною трагедії став виїзд чоловіки на червоний сигнал світлофора, де він зіткнувся з іншим автомобілем, в результаті чого загинула жінка. Також варто додати, що в мережі вже з'явилося відео трагедії, де можна помітити, як Audi раптово таранить Volkswagen, віджимає його в бік, після чого набирає швидкість і дивом розминається з машинами, що їдуть навперейми.